6 természetes édesítő

cukor
PUBLIKÁLÁS: 2009. november 26. 00:00
A "cukor" megnevezés alatt nem csak a kristálycukor értendő, ám sokan tévesen azt hiszik, a barna cukor vagy a méz kevésbé kalóriadús. Íme 6 édesítőszer, ami szintén „cukor”.Kristálycukoregy rész gyümölcscukorból és egy rész szőlőcukorból áll,porcukorSzőlőcukora gyümölcsökből és a mézből származik ez a cukorfajta, glükózcukor34a szőlőcukor gyorsan felszívódik, és hirtelen megnövelivércukor és inzulinszintet,Gyümölcscukorinzulinrakiválóan alkalmas diabetikus termékek előállításához. Tejcukortejcukrot iparilag a tejsavóból állítják elő, és a tejben, tejtermékekben fordul elő.
mez_kattide12
Malátacukor A karamelles ízű malátacukor (maltóz) kevésbé édes, mint a kristálycukor,Maltózzal édesítik többek közt a péktermékeket,Mézmézenergiatartalma csak egy kicsit alacsonyabb, mint cukoré
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.