6 természetes édesítő
cukor PUBLIKÁLÁS: 2009. november 26. 00:00
A "cukor" megnevezés alatt nem csak a kristálycukor értendő, ám sokan tévesen azt hiszik, a barna cukor vagy a méz kevésbé kalóriadús. Íme 6 édesítőszer, ami szintén „cukor”.Kristálycukoregy rész gyümölcscukorból és egy rész szőlőcukorból áll,porcukorSzőlőcukora gyümölcsökből és a mézből származik ez a cukorfajta, glükóz
a szőlőcukor gyorsan felszívódik, és hirtelen megnövelivércukor és inzulinszintet,Gyümölcscukorinzulinrakiválóan alkalmas diabetikus termékek előállításához. Tejcukortejcukrot iparilag a tejsavóból állítják elő, és a tejben, tejtermékekben fordul elő.Malátacukor A karamelles ízű malátacukor (maltóz) kevésbé édes, mint a kristálycukor,Maltózzal édesítik többek közt a péktermékeket,Mézmézenergiatartalma csak egy kicsit alacsonyabb, mint cukoré 
A legfrissebb hírekért kövess minket a
Bors Google News oldalán is!