Hozzávalók
4 db tojás
5 dkg liszt
5 dkg darált dió
2 db narancs leve
1 db narancs héja
1 csomag sütőpor
10 dkg fruktóz
3 dl tejszín
1 evőkanál zselatin
1 dl tej
folyékony édesítőszer
Elkészítés
A tojásból, lisztből, dióból, 1 narancs héjából és a sütőporból piskótát sütünk. Ha kisült, hurkapálcával megszurkáljuk, de ne szúrjuk át az alját. A lyukakba narancslevet öntünk. Folpack fóliába csomagoljuk és hűtőben hagyjuk, legalább 1 napig.
Tálalás előtt a zselatint a tejjel, oldódásig melegítjük. Ha kihűlt, édesítőszerrel keményre vert tejszínhabba csurgatjuk. Ezt a habot kenjük a torta tetejére, és ezzel, valamint gerezdekre szedett naranccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.