Élesztőmentes tönkölybúza kenyér recept

recept
PUBLIKÁLÁS: 2009. október 30. 00:00
Hozzávalók:

Nincs jobb a friss, ropogós, meleg kenyér illatánál. Miért ne társulhatna az illat mellég az egészség is! Olvasd el a teljes kiőrlésű tönkölybúzából készült kenyér receptjét.

Hozzávalók:

- 3 csésze teljes kiőrlésű tönkölyliszt

- 1 csésze tönköly fehér liszt

- 1 csésze zabkorpa

- 1 sütőpor

- 1 csésze pirított szezámmag

- 1 pohár joghurt

- 1 csipet tengeri só

- 1 csésze forrásvíz

recept_doboz41

      Elkészítése:

      A hozzávalókat jól összedolgozzuk, kis kenyérsütőformába tesszük.

      1 és fél óra alatt a sütőben 210 fokon készre sütjük.

      Elkészítési ideje a sütésen kívül valóban pár percet vesz igénybe!

      Google News Borsonline
      A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

      Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.