Eljátssza Szabó Győző, hogyan csalta meg nejét

Szabó Győző már nyíltan vállalja félrelépését, színpadra vitték az egész életüket, méghozzá tabuk nélkül.
Szabó Győző már nyíltan vállalja félrelépését, színpadra vitték az egész életüket, méghozzá tabuk nélkül.

A férfi és a nő évek óta együtt van, szeretik egymást, de jönnek a szürke hétköznapok, már a szex sem működik úgy, mint eleinte. Aztán megjelenik egy titokzatos harmadik, ám az asszony belenéz a férfi telefonjába, aki pillanatok alatt lebukik. Menni és maradni is akar, végül a családját választja. Tányértörés, kibékülés. A történet maga nem unikum, bármelyik há­za­sságban megeshet, ám az, hogy va­laki el is meri mesélni, már egyáltalán nem szokványos. Plá­ne nem ak­kor, ha a férfi és a nő történetesen Szabó Győző és Re­zes Judit, akik a saját életüket vitték színre. Olyan mélységekig ki­teregetve a családi szennyest, ami óriási bátorságra vall – még csak véletlenül sem próbálnak jobb színben feltűnni a valóságosnál, vagy az álompár szerepében tetszelegni.

Arra is jó lehet a műsor, hogy megtudja Győző és Judit, mi tartja őket össze © Zsolnai Péter

A hasonlókról a legtöbben örökre hallgatnának, kiváltképp, ha ismertek. A két színész mégis, feltépve a régi sebeket, Love­shake – Az élet összeráz címmel készített közös darabot saját életükről. A zenés-táncos, hol vicces, hol pedig mélyen megrázó darabnak szombat este volt a bemutatója.

Judit és Győző a bemutató előtt azt nyilatkozta, ezért is ké­szült el a színmű, mert sokan mondják, ők nem összeillő pár.

– Még talán arra is jó lehet a Loveshake, hogy megtudjuk, miért vagyunk együtt tizenöt éve – mondta Győző a Magyar Na­rancsnak, hozzátéve, évek óta gondolkoznak a közös darabon.

Bár Judit nem szívesen beszél a nehéz időszakról, a darabban őszinte volt © Zsolnai Péter

– A magánéletünket nem szoktuk elvinni a bulvár irányába. A színpadon a művészeti korlátokon belül természetesen minden gátlást levetkőzünk – mondta a színész, felesége pedig arról mesélt, muszáj volt feltépni a régi sebeket és a kellemetlen dolgokról is beszélni, hogy maguk is feldolgozhassák kap­­csolatuk válsághelyzeteit.

– Alapvetően szórakoztató előadást készítünk. Nem dokumentarista jelleggel beszélünk a kapcsolatunkról, de mindenképpen felidéződnek fájdalmas pillanatok is, amelyekről amúgy nem szívesen beszélnénk – fogalmazott a színésznő.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors