Bizarr: apja felügyeli a gigamellű modell pornókarrierjét – fotók

A száguldást hagyta ott a vetkőzésért a 25 éves Renee Gracie, akit az édesapja támogat céljai elérése érdekében. De vajon nem zavarja a kedves papát, hogy folyamatosan lánya meztelen képeit kell nézegetnie?
A száguldást hagyta ott a vetkőzésért a 25 éves Renee Gracie, akit az édesapja támogat céljai elérése érdekében. De vajon nem zavarja a kedves papát, hogy folyamatosan lánya meztelen képeit kell nézegetnie?

Igencsak bizarr részletet árult el karrierjének jelenlegi állásáról Renee Gracie, aki autóversenyzőből avanzsált pornóssá. A 25 éves hölgy rajongóinak már akkor is leesett az álla, amikor kiderült, hogy a sofőr nem ül többé volán mögé – legalábbis versenyszerűen –, és a kötelező védőfelszereléseket egy szál fehérneműre (vagy teljes meztelenségre) cseréli, most azonban itt az újabb sokk.

Gracie ugyanis elárulta: OnlyFans-csatornáját, ahol a legelvakultabb követők (persze komoly pénzekért) különböző erotikus képeket és videókat kapnak tőle, édesapja felügyeli és kezeli – írja a Daily Mail.

– Ő kezeli a fiókomat, szóval pontosan tudja, mi folyik ott – magyarázta, ám később igyekezett pontosítani az igencsak meredek kijelentést: – A tartalmi részével nem feltétlenül, de az üzletivel teljesen tisztában van.

Renee Gracie egyébként az első héten 30 ezer amerikai dollárt (több mint 9 millió forintot) keresett az erotikus tartalmakkal, szóval nem mondható veszteségesnek a karrierváltás, ami kapcsán viccesen meg is jegyezte egy podcastben:

– Rossz szakmát választottam – utalva autóversenyzői múltjára.

Az ausztrál szépség egyébként alig egy éve van a pornóiparban, azonban már a legnagyobb nevek közt tartják számon. Korábban elárulta, mi az, amit biztosan nem vállalna be: olyan szexet, amikor nem forog a kamera. Bár többen hívták már escort munkákra, az neki nem fér bele.

Ez is érdekelheti!

17 év után kilépett a rendőrségtől a szexi nagyi, most pornózással a többszörösét keresi

Pornószerződéssel bombázzák az 53 éves anyukát, annyira szuperszexi - csak a fiatal férfiakat szereti

12 éves kora óta arról álmodott, hogy pornósztár lesz, mára milliók imádják a csodatestű felnőttfilmest

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors