Pornószerződéssel bombázzák az 53 éves anyukát, annyira szuperszexi - csak a fiatal férfiakat szereti - 18+ fotók

Pornósztárt csinálnának abból az 53 éves nőből, aki az élő példája annak: az életkor csak egy szám. Az egygyermekes édesanyát azonban nemcsak felnőtt filmes szerződésekkel, hanem intim képekkel is bombázzák az Instagramon.

Az angol fitneszoktató Helen Underwood-Caldwellt rendre a nála jóval fiatalabb férfiak találják meg a közösségi oldalkon.

Az idősebb, fitt nők láthatóan népszerűbbek manapság

– idézi az 53 éves nőt a DailyStar.

Én pedig a fiatalabb férfiakat szeretem, bántás nélkül mondom, de a velem egykorú férfiak sokkal idősebbnek néznek ki.Helen elárulta, a visszafogottabb randiajánlatoktól elkezdve egészen az intim fotókig mindenféle üzenetet kap az Instagram-oldalára.

még a pornóiparban is felfigyeltek rá.

„Egy fiú keresett meg az Instagramon, hogy szívesen forgatnának velem egy pornót. A pénz csábító volt, de ha egyszer felkerülsz a Pornhubra, azt soha nem lehet már letörölni” – mondta Helen, aki többek között ezért is utasította vissza az ajánlatot. Érdekesség egyébként, hogy a kiváló formában lévő nő 44 éves koráig edzőterem közelébe sem ment.

Soha nem sportoltam, mielőtt 2011-ben először bementem egy edzőterembe. Vettem egy pilátesz órát, és beleszerettem – mesélte.

Jelenleg pedig már heti hatszor jár edzeni, ami meg is látszik rajta, 53 évesen fiatalokat megszégyenítő formában van. Ehhez persze a tudatos étkezés is elengedhetetlen, fehérjedús étrendet követ, és minden nap megiszik három liter vizet.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors