17 év után kilépett a rendőrségtől a szexi nagyi, most pornózással a többszörösét keresi - 18+ fotók

Otthagyta a munkáját a rendőrként dolgozó nagymama, hogy egy teljesen új pályára lépjen. A felnőtt filmekkel most a korábbi fizetése többszörösét keresi, és még élvezi is, amit csinál.

A kanadai Montrealban élő, 17 évig járőrként dolgozó Bianca a rendőri munka után beindította a saját éttermét, ám hamar becsődölt, és a háromgyermekes édesanya anyagilag a padlóra került. Ahhoz, hogy egyenesbe jöjjön 58 évesen új munkát kellett keresnie.

„Nagyon jó munkaerő voltam a rendőrségen, mindig azon voltam, hogy segítsek az embereken, és rengeteg ügyem volt, de 17 év után kiléptem, mert már nem éreztem magam boldognak, és szükségem volt a változásra” –idézi a DailyStar Biancát, aki 2012-ben – három unokával büszkélkedő nagymamaként – kezdett el dolgozni felnőtt filmesként.

A váltás egyébként bejött, ugyanis már a kezdetekben hetente 1500 kanadai dollárt (344 ezer Ft) keresett, ami jóval több a korábbi, rendőri fizetésénél. Ráadásul elmondása szerint nagyon élvezi ezt a munkát, mert szabadságérzetet ad számára.

A tíz éve egyedülálló nagyi a pornófilmek forgatása mellett már saját profilt is üzemeltetet az OnlyFans nevű, felnőtteknek létrehozott weboldalon, ahol egyre nagyobb rajongótábort toboroz magának. Köszönhetően többek között a korát meghazudtoló külsejének, amit sportolással és tudatos életmóddal tart fent. Azonban nem minden természetes rajta, fiatalként átesett például mellplasztikán is.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors