Újrakezdés

Tápai Szabina és Kucsera Gábor új hobbit vittek házasságukba

Nicole

Létrehozva: 2024.06.19.

Az újrakezdés sosem könnyű, sok türelmet és megértést igényel. Minden jel arra utal, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor túl vannak a nehezén, és teljes boldogságban telnek a napjaik a megújult házasságukban.

Egy hónapja söpört végig az interneten az az örömhír, miszerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor elásták a csatabárdot, s úgy ítélik meg a kettejük kapcsolatát és házasságát, hogy az megér még egy esélyt az újrakezdésre. A házaspár 2023 februárban jelentette be, hogy külön válnak, ám ez idő alatt egyikük sem adta be a válási papírokat. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor egy hitvesi csókkal pecsételték meg a bejelentést.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban jelentették be, hogy újra együtt vannak (Fotó: YouTube)

Megoszlanak a vélemények

A rajongók már jóval azelőtt találgatták azt, hogy Gábor és Szabina együtt vannak, mielőtt az hivatalossá vált volna. A vélemények azonban megoszlanak ebben a témában. Sokan úgy érzik, hogy az egykori sportolók egymásnak lettek teremtve, és ez a különválás csak még erősebbé és jobbá tette a házasságukat. Ezzel szemben vannak, akik úgy gondolják, hogy felmelegítve csak a káposzta jó, egy kapcsolat nem. 

A helyzetet az is bonyolítja, hogy a házaspárnak három közös gyermeke van, akiket valószínűleg nagyon megviselné az, ha a szüleik kapcsolata újra zátonyra futna.

Tapai Szabina és Kucsera Gábor 2013-ban mondták ki a boldogító igent
2013-ban mondták ki a boldogító igent (Fotó: Bors)

Kucsera Gábor és Tápai Szabina boldognak tűnnek

Gábor és Szabina több hónapja döntöttek úgy, hogy átbeszélik a házasságukban balul elsült dolgokat és problémákat, s miután sikerült mindent tisztázniuk, elfogadták a rossz döntéseiket, és fátylat borítottak a múltra. Ez sok embernek alapvetően nehezen megy, hiszen a sérelmek elengedése kulcsfontosságú

Úgy tűnik, hogy nekik sikerült! Ezt bizonyítja többek között az is, hogy milyen sok minőségi időt töltenek együtt – erről tanúskodnak a közösségi oldalaikon posztolt bejegyzéseik is. A legutóbbi képükön például fülig érő vigyorral mutatták meg, hogy pizzák társaságában ülnek le és izgulják végig az EB focimeccseit, ez pedig egy fontos új hobbit jelenthet a kapcsolatukban.

Ti nézitek a Foci EB-t? Mi eddig szinte mindegyik meccset láttuk! Holnap pedig izgatottan várjuk a németek elleni összecsapást!

– írta a tegnapi bejegyzésében Tápai Szabina.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek