Elkeseredett

Egyre kétségbeesettebb Károly király: mindennél jobban vágyik erre

KL

Létrehozva: 2024.06.24.

Az uralkodó már nagyon várja ezt a pillanatot.

Mint arról már többször beszámoltunk Harry herceg és Meghan Markle Amerikába költöztek, elhagyták a királyi családot, és most Montecitóban élnek két gyermekükkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel.

III. Károly király, AFP
III. Károly király szeretne találkozni az unokáival Fotó: AFP

Emiatt pedig III. Károly király még nem találkozhatott személyesen az unokáival, azonban a királyi szakértő szerint ezen változtatni szeretne az uralkodó. Jennie Bond azt mondta, hogy a király örülne, ha végre megismerhetné unokáit.

Az unokák születése megmelengeti a család szívét. Kis emberek, akik a vérvonalad részei, és akiknek semmi közük a családi veszekedésekhez és feszültségekhez

- mondta az OK! magazinnak a királyi szakértő, majd így folytatta:

− Szóval el tudom képzelni, hogy a király nagyon szeretné megismerni Archie-t és Lilibet-t.

A szakértő azt is felvetette, hogy a két gyermek lehet a kulcs a királyi viszály lezárásának. Szerinte Archie-t és Lilibet meggyőzhetik Károlyt és Harryt, hogy "megbocsássanak egymásnak, ha elfelejteni nem is tudják a keserű múltat". Jennie hozzátette: 

Nagyon remélem, hogy Harry nem követi Meghan példáját, aki makacsul elhidegült az apjától és a családja nagy részétől.

A király csak egyszer találkozott Lilibettel, Archie-val pedig csak néhány alkalommal. Tom Quinn királyi író korábban a Mirrornak elmondta, hogy Károly tárgyalásokat folytat arról, hogy Amerikába utazzon, hogy meglátogassa Harryt, Meghant és két gyermeküket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek