Királyi család

„Kifut az időből” - Harry hercegnek nincs sok ideje hátra, döntenie kell

KL

Létrehozva: 2024.06.23.

A szakértő szerint addig kell lépnie, amíg a király a trónján van.

Mint arról már többször is beszámoltunk, hosszú ideje tart a viszálykodás a királyi család tagjai és Harry herceg között. III. Károly király korábban több ultimátumot is adott a fiának, hogy végre rendezzék a viszonyukat.

6. Invictus Games
Harry számára elengedhetetlen a békekötés, ha vissza szeretne kerülni a király családba Fotó: dpa/picture-alliance

Ugyanakkor a jelek szerint Harry herceg lassan kifut az időből, hogy újra csatlakozzon a királyi családhoz, és egy királyi szakértő szerint addig kell cselekednie, amíg Károly király még a trónon van. Richard Eden, a Daily Mail naplószerkesztője szerint Harrynek addig kellene meghoznia ezt a döntést, amíg 75 éves édesapja hatalmon van, mivel bátyja, Vilmos herceg nem biztos, hogy ilyen előzékeny lesz.

A királyi szakértő úgy véli, hogy Harry eredetileg szerepelt a király "karcsúsított monarchiára" vonatkozó tervében, azzal a feltétellel, hogy a fiatalabb herceg folytassa a nyilvános szerepléseket a családjával. Azonban a sussexi hercegi pár 2020-ban úgy döntött, hogy visszalép a dolgozó királyi család szerepétől, majd később a kaliforniai Montecitóba költöztek.

Ha Harry vissza akar térni valamikor, akkor ezt addig kell megtennie, amíg az apja még király, mert tényleg úgy gondolom, hogy amikor Vilmos herceg király lesz, egyáltalán felveszi majd testvérének a telefont?

- mondta Richard Eden Palace Confidential podcastban, majd így folytatta:

− El tudjátok képzelni? Tényleg nem tudom elképzelni, hogy hagyná, hogy Harry visszatérjen, és újra szerepet kapjon, ők most már lényegtelenek, nem akarják őket a monarchia részeként látni.

Amikor a műsorvezető rákérdezett a királyi szakértőnél arra, hogy ez egy "soha ne mondd, hogy soha" helyzet-e, mert Harry és Vilmos családtagok. Erre Eden azt válaszolta, hogy Vilmosnak radikális változásra lenne szüksége ahhoz, hogy testvérét újra a királyi családba fogadhassa. A hírek szerint Harry és Vilmos kapcsolata az évek során megromlott, és egy sor félreértés vezetett a jelenlegi "viszályhoz" - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek