Eb 2024

Ezért már érdemes küzdeni! Gáspár Zsolti különleges felajánlást tett a magyar válogatottnak

Natasha

Létrehozva: 2024.06.19.

A magyar válogatott ma este Németország ellen lép pályára, hazánk hírességei pedig nagyon bizakodnak. Gáspár Zsolti annyira, hogy egy különleges ajánlatot is tett a válogatottnak.

Gáspár Zsolti bár nem tartja magát fociszakértőnek, de a magyar válogatott menetelését az Eb-n ő is nyomon követi. Igaz, a svájciak ellen elszenvedett vereség miatt csalódott, de ahogy ő mondja: bízik a fiúkban, és tudja, hogy a következő meccsen leesik majd mindenkinek az álla! Nem véletlenül üzent lapunkon keresztül Marco Rossinak és Szoboszlai Dominiknak sem...

Gáspár Zsolti, Szoboszlai Dominik, Marco Rossi magyar válogatott
Fotó: Bors
Gáspár Zsolti a farmján látná vendégül a magyar válogatott csapatát

Gáspár Zsolti: Várom őket a farmra!

Zsoltiról tudjuk, hogy óriási szíve van, éppen ezért tett egy nemes felajánlást a nemzeti tizenegynek. Persze, azért van egy feltétele. Győzni kell a németek ellen, és tovább kell jutni a csoportból! Ha ez megtörténik, akkor nemcsak a Balatont tekerheti körbe Rossi legénysége, de birkákat is terelhetnek a gazda farmján.

Nagyon szurkolok a srácoknak, ma mindenképpen oda kell tenniük magukat, és akkor kihozhatnak egy 2:2-es döntetlent

– kezdte a Borsnak Zsolti, aki szívesen vendégül látná a fiúkat. 

– Olvastam, hogy amennyiben a csapat továbbjut a csoportból, akkor Marco Rossi körbetekeri a Balatont. Na, én oda nem kísérem el a fiúkat, de a biciklizés után várom őket a farmra. Lehet ott nagyokat enni, nyársalni, meg aki vállalkozó szellemű, a birkák közé is bemehet. A meghívás természetesen az egész csapatra vonatkozik, szeretettel várom Marco Rossit, Szoboszlai Dominikot, Sallai Rolandot és a többieket – tette hozzá a gazda.

Innentől tehát minden csak a válogatotton múlik, de tegyük azért a szívünkre a kezünket: ki az, aki nem nézné meg szívesen a csapatot Zsolti gazda farmján?

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek