Meccs

"Tök mindegy" - ezt gondolják a szurkolók Szoboszlaiékról

SK

Létrehozva: 2024.06.19.

Szerda este sorsdöntő meccset játszik a fociválogatott az Eb-n. Pontot kell szerezni, még akkor is, ha az ellenfél a házigazda Németország. A szurkolók már megtették tippjeiket.

Ha csak az első forduló eredményeit nézzük, akkor akár legyinthetnénk is az esélyeinkre. A németek 5-1-re alázták meg Skóciát, mi 3-1-re kaptunk Svájctól. Ahhoz, hogy megmaradjanak reményeink a nyolcaddöntőre, a legrosszabb esetben is csak egy szoros vereség fér be ma este (18.00, M4 Sport). Utána persze Skóciát kellene legyőzni lehetőleg minél fölényesebben.

Egy egész ország szurkol ma nekik

A Bors a Facebook-oldalán arra kérte a drukkereket, tippeljék meg a szerda esti meccs végeredményét. A jóslatok vegyesek, van, aki 5-0-s magyar sikert jósol, de sokak szerint a találkozón nem szerzünk pontot.

Talán mindenki egyetért azzaé a hozzászólóval, aki az alapvető elvárást megfogalmazta szoboszlai Dominikékkal kapcsolatban:

Tök mindegy az eredmény, csak küzdjenek érte! Legyen akarat, futás, és emelt fővel veszítsenek, ne olyan lustán-flegmán-belesz*rva, mint a svájciak ellen.

 

Olyan vicces kedvű hozzászóló is van, aki már tudja a magyar receptet.

"Ha besöröznek előtte és az első félidőt lekesik a németek- akkor 2-1 a javukra"

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek