Külön utakon

Ennyi, vége: beadta a válókeresetet a Grace klinika sztárja

KL

Létrehozva: 2024.06.13.

Nem sikerült megmenteni a kapcsolatukat.

Az utóbbi időben megint a sztárválásokkal van tele a sajtó. Elég, ha csak Jennifer Lopezre és Ben Affleckre gondolunk. Ám most egy újabb sztárpár házassága futott zátonyra.

Benyújtotta a válókeresetet a Grace klinika sztárja Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

A Grace klinika sztárja kedden nyújtotta be a válókeresetet, hivatalosan is fel akarja bontani a házasságát. A színésznő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

Sara Ramirez és férje, Ryan Debolt három évvel ezelőtt jelentették be, hogy különválnak, de a válókeresetet csak most nyújtották be. A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint Sara azt kérte, hogy a bíróság ne ítélhessen meg házastársi támogatást egyik félnek sem. Ennek valószínűleg az az oka, hogy amikor összeházasodtak, házassági szerződést kötöttek. Sara a különválás dátumának 2018 januárját adta meg, amit azért fontos megjegyezni, mert csak 2021-ben erősítették meg, hogy vége a házasságuknak.

A szakításról szóló közleményben Sara azt írta akkor: 

Továbbra is szeretjük és támogatjuk egymást, de új, saját utakon járunk. Köszönjük, hogy teret adtatok a döntéseinknek és tiszteletben tartjátok a családunk magánéletét, így a saját igényeink szerint navigálhatunk ebben a folyamatban.

Sara és Ryan 2011 júniusában jegyezték el egymást, miután több évig jártak. A következő nyáron, New Yorkban kötötték össze az életüket egy privát tengerparti ceremónia keretében - számol be róla a Life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek