Házasság

Bennfentesek kotyogták ki Jennifer Lopez és Ben Affleck titkát

L.A.

Létrehozva: 2024.06.21.

A házasságuk már nem a régi...

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága tavasszal került válságba, de ők erről egyelőre nem nyilatkoznak. A színjátéknak azonban úgy tűnik, hogy lassan vége.

Fotó: Northfoto


A kapcsolatuk megromlásáról szóló pletykák először május elején röppentek fel, bár ők mindent elkövetnek, hogy eloszlassák a kételyeket ezzel kapcsolatban, de nem sok sikerrel. Kiszivárgott, hogy Jennifer Lopez már új ingatlanokat nézeget férje nélkül, akivel már külön is költöztek egymástól, a férfi pedig már a jegygyűrűjét sem hordja.

Úgy tűnik, hogy Jennifer Lopezt sokkal megviseli, hogy férjével egyre közelebb kerülnek a váláshoz, mint Afflecket. Alig alszik, ugyanis minden energiájával azon van, hogy fent tartsa azt a nyilvánosság előtt, hogy minden rendben van - írja az Origo.

Jon Peters, filmproducer is megszólalt a pár kapcsolatáról, aki szerint az énekes-színésznő egyre nehezebben viseli, hogy egyedül van.

Ő egy kapcsolatfüggő, nézd meg, milyen férfiakkal volt együtt. Nem tud egyedül lenni. Mindig szüksége van egy férfira, soha nem töltött időt önmaga fejlesztésével, ez a probléma

- magyarázta.

Patti Stanger üzletasszony is megszólalt, aki szerint Lopez valószínűleg depressziós lesz, ha Afflecknek ismét lesz majd párja, és az is elképzelhető, hogy elzárkózik majd a férfiaktól.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek