Lánykérés

„Leszel a feleségem?” – Nyilvánosan kérték meg Tóth Andi kezét

N.V.N.

Létrehozva: 2024.05.29.

Marics Petivel való szakítása óta az énekesnő a szinglik táborát erősíti. Tóth Andi legújabb fotója azonban megdöbbentő érzéseket váltott ki valakiből.

Bármilyen videó vagy fotó kerül fel Tóth Andiról a közösségi oldalára, mindig akadnak olyanok, akik találnak kivetnivalót a kinézetén. Az énekesnő a minap smink nélküli képeket osztott meg Instagramján, ami valóságos kommentcunamit indított el.

Tóth Andi
Tóth Andi egyik rajongója egészen messze merészkedett el (Fotó: Szabolcs László)

Tóth Andi rajongója a lánykérésig ment el

Nem az első eset, hogy sokan aggódnak Andiért, mert úgy látják, túlságosan lesoványodott az elmúlt hónapokban, míg mások pedig éppen így látják tökéletesnek. Amióta szakított Marics Petivel, és szingliként éli a mindennapjait – vagy legalábbis már az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyszerűen nem beszél magánélete ezen részéről – a férfi rajongók is bátrabbak lettek, és nyilvánosan udvarolnak neki. Míg a negatív vélemények vannak többségében, azért szép számmal akadnak olyan hozzászólások is, amiben bókokkal halmozzák el a 25 éves hírességet. Volt, aki tovább merészkedett, és nyilvánosan kérte meg a kezét.

Leszel a feleségem? 🥺” – tette fel a kérdést egy bátor követő.

Aggódnak a rajongók az énekesnőért

Ahogy máskor, Andi most sem reagált semmit a nem mindennapi megjegyzésre, mint ahogy azokra sem, amelyben tanácsokkal látták el a külsejét, pontosabban a vékony testalkatát illetően.

Nagyon lefogytál” – jegyezte meg egyikük, míg egy másik rajongó könyörögve kérte, hogy szedjen magára néhány kilót.

Egyél már egy kicsit, a Jó Isten Áldjon meg! 🙏” – fogalmazott valaki.

Úristen! De vonzó Nő vagy! Rendesen kirázott a hideg tőled jó értelemben” – udvarolt egy lelkes rajongó.

A durvább hangvételű megjegyzések sem maradtak el, ami hatására azonnal az énekesnő védelmére keltek.

Andit lehet szeretni vagy nem szeretni. Viszont tisztelni kell benne, hogy meri magát megmutatni úgy, ahogy éppen érzi magát. Senki kedvéért nem fogja magát megjátszani. Úgy szeretjük, ahogy van. Áldás veled 😍🔥❤️” – írta egy rajongó, amihez többen csatlakoztak.

Szerintem te így vagy a leggyönyörűbb, ilyen vékonyan! Annyira látszik, hogy így vagy önazonos és így érzed magad a legjobban. Ez átjön a képeken is, és ezért szapul a fél világ. Irritálja őket a fényed és a szépséged!”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek