Kertecske

Tóth Andi nagy bejelentése: "Rég posztoltam bocsánat, de..."

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.05.18.

Az énekesnő olyan új dologba kezdett, amin mindenki meglepődött. Tóth Andi a kertészkedésben találta meg új hobbiját.

Tóth Andi egy olyan újdonsággal lepte meg követőit, amit kevesen gondoltak volna az énekesnőről. A Sztárban Sztár egykori mestere szakítása után újabbnál újabb dolgokba kezdett bele és próbálta ki. Ilyen volt például, hogy elkezdett háziállatot tartani, a kis Bailey-t, ami mondhatni megváltoztatta a sztár énekesnő hétköznapjait. Ugyan egy ideje nem posztolt Andi semmit az életéről, de ez idő alatt sem hagyta abba az új dolgok kipróbálását, ugyanis bejelentette, új hobbiba kezdett.

Tóth Andi
Tóth Andi meglepő bejelentéssel tért vissza - Fotó: Szabolcs László

Tóth Andi első szürete

Az énekesnő mindenki meglepetésére elkezdte a kis, saját kertecskéjét építgetni és friss házias gyümölcsöket és zöldségeket termeszt magának. Bevallása szerint sosem volt nagy növényes:

Rég posztoltam bocsánat, de új hobbiba kezdtem – kezdte az énekesnő, aki élete első szüreteléséről számolt be.

Sosem voltam nagy növényes, most viszont időt szakítottam a “kertészkedésre” és nagyon büszke vagyok minden kis gyümölcsre, zöldségre, levélre, új hajtásra vagy virágra. Gondoltam megosztom veletek életem első saját eper szüretelését – fűzte az új kép mellé Andi, aki bevallotta: követ még el hibákat.

Úton, hogy profi legyen

Az év nője díjat is elnyert énekesnő beismerte, még közel sem profi, de már a tanulás útjára lépett, sőt így válhat csak egy nap ügyes kertésszé.

Természetesen rengeteg dolgot elrontok még, de tanulok belőle, újrakezdem és türelmesen várok. Mindez pedig nem sikerülhetne a nálam még türelmesebb tanácsadóim segítsége nélkül – jegyezte meg Andi, akinek az első szürete egy kis tál eper volt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek