Rákbetegség

„Vár egy 9 éves” - rákot találtak a sztárapukánál, 8 hónapot adtak neki az orvosok

Bors

Létrehozva: 2024.05.24.

A diagnózis olyan volt számára, mint egy halálközeli élmény. A fia döbbentette rá, hogy élni akar!

Napvilágot látott egy részlet Michael Richards színész memoárjából, amelyben a 74 éves sztár bevallotta, titokban daganattal küzdött, 2018-ban ugyanis prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Műtét nélkül mindössze nyolc hónapot adtak neki az orvosok. 

Azt gondoltam: Nos, ez az én időm. Készen állok az indulásra. De aztán eszembe jutott a fiam és hallottam magam, amint azt mondom, vár egy 9 éves, és szeretnék vele lenni. 

- nyilatkozta a színész az első reakciója kapcsán. Elárulta azt is, hogy egy rutinellenőrzés során fedezték fel nála a prosztatarákot és miután ráeszmélt, mivel kell szembenéznie, arról érdeklődött az orvosánál, van-e rá mód hogy egy kicsit tovább éljen - írja a Metro

Richardsnak azonnali műtétet javasoltak a teljes prosztata eltávolítására, mely beavatkozás nélkül csak hónapokat élhetett volna. A diagnózis egyfajta halálközeli élmény volt számára, ez inspirálta őt memoárja megírásában, Az eltelt évek során „teljes mértékben felülvizsgálta” az életét, június 4-én megjelenő könyve erről a belső átalakulásról is szól. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek