Rákbetegség

Meg sem vizsgálták, legyőzte a gyilkos kór a 26 éves nőt

Bors

Létrehozva: 2024.05.23.

A fiatal sokszor fordult orvoshoz, de sokáig nem kapott segítséget. Húgyúti fertőzésnek és koronavírusnak hitték a rákot.

Egy édesanya számolt be arról, hogy fiatalon kellett elveszítenie a lányát, mert az orvosok sem gondolták, hogy a gyermeke súlyos betegséggel küzd. Ha komolyan veszik a tüneteket, Jessica Brady, vagy ahogy a szülei hívták, Jess talán még ma is élhetne...

Jess 2020 júniusában betegedett meg, eleinte hasi fájdalmakra panaszkodott. Az orvosa egy telefonhívás után ráfogta, hogy húgyúti fertőzése van, amire antibiotikumot kapott - bármilyen személyes vizsgálat nélkül. Jess nem gyógyult meg, tünetei változtak és súlyosbodtak - írja a Metro. Hamarosan extrém fáradtságtól és időszakos láztól szenvedett, köhögött és fájt a torka, és mivel akkor Covid-járvány tombolt, különösebb kivizsgálás nélkül azt állapították meg, hogy koronavírussal küzd, még ha ezt a tesztek nem is tudták igazolni.

Jess nem gyógyult meg, hányt és sokat fogyott, és mivel addigra már öt hónapon át csúnyán köhögött, hosszú Covid szindrómát diagnosztizáltak nála. A mindössze 26 éves lány állapota ezután rohamosan romlott, és mire végre alaposan kivizsgálták, 4. stádiumú rákot találtak az orvosok. A gyilkos kór annyira elterjedt a szervezetében, hogy azt sem tudták meghatározni, pontosan honnan indulhatott a betegség. A fiatal nő három héttel a diagnózisa után, 2020. december 20-án halt meg. Szülei számára felfoghatatlan, hogy lányuk, aki tele volt élettel és tervekkel, fél év betegeskedés után örökre elaludt.

Jess húsz alkalommal fordult a háziorvosához... Két fronton küzdött; egyrészt a bénító tüneteivel, másrészt azzal, hogy bárkit meggyőzzön, hallgassanak rá

- nyilatkozta a gyászoló édesanyja. A történtek után az orvosok azzal védekeztek, ritka, hogy valaki ilyen fiatalon rákos legyen, ezért nem gondolták korábban, hogy szükség lett volna az alapos kivizsgálásra.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek