JÖVŐ

Megszólalt a sztárjósnő: ez a lány nyerheti a Next Top Model Hungary-t

Doris

Létrehozva: 2024.05.30.

Módosítva: 2024.05.30.

Lénárt Évi szerint a végső győzelem sorsa két versenyző között fog eldőlni. A jósnő a Bors kedvéért megjósolta, ki nyerheti a Next Top Model Hungary döntőjét.

Csak úgy szalad az idő, hiszen június 2-án este már a döntőre kerül sor a TV2 modellkereső versenyében, a Next Top Model Hungary-ben. Bár a múlt vasárnapi elődöntő után a zsűrire kisebb népharag zúdult Papp Gabi és Jávori Lili kiesése miatt, a nézőknek meg kellett barátkozniuk a ténnyel, hogy a fináléban már csak négy lány jutott, közülük fog kiderülni, ki a végső győztes. 

Next Top Model Hungary
Next Top Model Hunary: Itt még heten voltak a lányok, de a döntőbe csak négyen jutottak be (Fotó: TV2)

A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.

Megszólalt a jósnő a Next Top Model Hungary döntőjéről

A döntőbe Mészáros Lili, Czibolya Niki, Hawa és Vidéki Vivi kerültek be a több héten át folyó küzdelem után, a Bors pedig megkérdezte az ország sztárjósnőjét, Lénárt Évit arról, hogy ő kit lát a műsor győzteseként. Évi elárulta, szerinte két lány között fog eldőlni a végső győzelem sorsa.

- Hawa és Vivien nagyon erősen esélyesek, Lili talán a leggyengébb esélyes, én úgy látom, a verseny Hawa és Vivien között fog eldőlni. Mindkettő különleges egyéniség. A másik két hölgy is szép, de a tűz hiányzik belőlük, ami a modell világba kell, hogy például jól titkolják az érzelmeiket. Mindez Vivienben és Hawában megvan, ők még színésznőnek is elmehetnének. A másik két lány nem tudja olyan jól elrejteni az érzelmeit, ahogy a modell világban azt megkövetelik

- áll a sztárjósnő predikciójában.

Hawa
Next Top Model Hungary: Lénárt Évi szerint Hawa az egyik legnagyobb esélyes (Fotó: Bors)

Nos, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy valóra válik-e a jóslat, de Lénárt Évi nem is olyan régen a Dancing with the Stars döntőjével kapcsolatban is előre látta a jövőt.

Next Top Model Hungary
Vidéki Vivi is nagy esélyekkel várja a Next Top Model Hungary döntőjét a jósnő szerint (Fotó: Nánási Pál)

Éles kritika érte a Next Top Model Hungary zsűrijét

A Next Top Model Hungary múlt vasárnapi elődöntőjében még a többi lányt is meglepte a zsűri döntése, akik két nagyesélyest: a rangidős Papp Gabit és a gyönyörű táncművészt, Jávori Lilit fosztották meg álmuktól. Tomán Szabinának, Axente Vanessának, Tombor Zoltánnak és Merő Péternek is csúnyán nekiestek a kommentelők, akik szerint szakmaiatlan döntés született. 

Tomán Szabináék szerint Papp Gabinak a sok tetoválása miatt már az elejétől nem volt esélye a győzelemre, bármilyen ügyes volt is szinte minden feladatban. Jávori Lilit pedig a sportos alkata miatt tartották esélytelennek. A műsor után elszabadult a pokol, a kommentelők kiakadtak a zsűrire, szerintük egyrészt nem ennek a két lánynak kellett volna kiesnie, másrészt, ha az elejétől tisztában voltak Gabi tetoválásaival és Lili izmos alkatával, akkor miért válogatták be őket. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek