Vége

Sírva omlott össze a kamerák előtt a TV2 sztárja: „Most nagyon nehéz, de majd csak jobb lesz”

D.G.

Létrehozva: 2024.05.27.

Hisztéria hercegnőnek kiáltották ki a TV2 sztárját, a döntő előtt kellett távoznia a műsorból. A Next Top Model Hungary sztárja zokogva, de büszkén hagyta el a stúdiót.

Egyik oldalon hatalmas drámák, sírás, könnyek, míg másik oldalon büszkeség és boldogság jellemezte a Next Top Model Hungary elődöntőjét. Két lány számára véget ért egy álom, könnyes szemekkel hagyták el a TV2 stúdióját.

TV2, Next Top Model Hungary
A Next Top Model Hungary kieső sztárja összeomlott a kamerák előtt  (Fotó: Nanasi Pal/TV2)

Sírva távozott a Next Top Model Hungary sztárja

A döntő előtti héten újabb nehéz feladatokkal kellett megbirkóznia a modellkereső műsorban. Érthető módon a még versenyben maradt hat lány egyre feszültebb. Hiszen óriási a tét: a győztes 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modellszerződését is megkapja, ezenkívül még a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lehet 2024-ben, és szerepelhet a Joy magazin címlapján is.

A Meglepetések hetén is alaposan meg kellett küzdeniük a lányoknak, hogy bent maradjanak: térképpel kellett odatalálniuk három valódi castingra, félmeztelen férfi modellekkel kellett pózolniuk, majd zavaró körülmények közt kellett fehérneműben a kifutón végig vonulniuk. A zsűrinek pedig a látottak és a profi fotók alapján kellett eldönteniük, melyik két lány számára érjen véget a műsor. Abban Tomán Szabina, Tombor Zoltán és Axente Vanessa véleménye is megegyezett, hogy a sokak szerint nagy esélyes Papp Gabi nem lehet a végső győztes. Szerintük a modell bár mindig jól teljesít, de mindig ugyanazt az arcát mutatja. Merő Péter pedig egyenesen hisztéria hercegnőnek tartja a műsor egyetlen anyukáját, szerinte nagyon nehéz vele dolgozni. Végül Jávori Lili és a Papp Gabi számára ért véget a modell álom. 

Valahol számítottam rá kezdte mérhetetlenül csalódott hangon Papp Gabi.

Azt éreztem, hogy bár a feladatot teljesítettem, önmagamat adtam a képen, de a zsűri ezt az arcomat már látta. Sajnos, ez most nem úgy sikerült, ahogy terveztem, de büszke vagyok magamra! Mert nagyon sok feladatot teljesítettem a félelmeim ellenére. És örülök nagyon, mert rengeteget adott ez a verseny, örülök annak, hogy itt lehettem. 

Rossz érzés, hogy pont most estem ki, de elfogadom. Ez a műsor nagyon sokat tanított önmagamról, a korlátaimról, a határaimról, hogy tényleg nincs lehetetlen. Az álmom az volt, hogy megnyerjem ezt a műsort, de ez csak egy a sok közül. Ez itt nem a végállomás, hanem egy új világ kezdete. Most nagyon nehéz, de majd jobb lesz

omlott össze a kamerák előtt a TV2 sztárja. 

Jövő vasárnap pedig kiderül, ki nyeri el a Next Top Model Hungary-t, ki lesz hazánk következő topmodellje. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek