SZEXI

Félmeztelen fiúkkal kapták le a TV2 szexi lányait – tűzforró galéria

mkb

Létrehozva: 2024.05.26.

Forró fotózáson vettek részt a TV2 legszebb lányai. A Next Top Model Hungary elődöntőjében komoly kihívás elé álltak a topmodell-jelöltek.

Összeállt a Next Top Model Hungary döntős mezőnye. De ne szaladjunk ennyire előre: az elődöntőben még hat lány mérettette meg magát, izmos, szexi férfiak gyűrűjében.

next top model hungary
Papp Gabi az előző hét nyerteseként hátráltathatta két riválisát a Next Top Model Hungary legutóbbi adásában  (Fotó: Nánási Pál)

Női érvényesülés volt a központi téma

A női szerep került előtérbe az elődöntőben. A lányok castingokra siettek, ahol többek között kifejtették véleményüket a nők a vállalati kultúrában betöltött szerepéről is. A fotózáson pedig igencsak mutatós férfiakkal kellett kamera elé állniuk, olyan kompozíciót kreálva, amin mégis a topmodell-jelölt dominál.

A múlt heti győztes Papp Gabi lett, így nála volt az előny, ami azt jelentette, hátráltathatta két ellenfelét. Legnagyobb riválisainak tartott Mészáros Lili és Czibolya Niki mellett tette le a voksát. Míg a többi lány egy-egy fiúval pózolt, addig Lilinek három, Nikinek kettő modellfiúval kellett kamera elé állnia. Ráadásul Gabi instruálta a két topmodell-jelöltet pózolás közben!

Czibolya Niki Next Top Model Hungary
Czibolya Niki két fiúval állt kamera elé  (Fotó: Nánási Pál)

Összeállt a Next Top Model Hungary döntős csapata

Ördög Nóri férje, Nánási Pál kamerája előtt a legtöbb lány nehezen oldódott fel, de végül mindannyian megugrották a feladatot. Legjobban Mészáros Lili teljesített, aki az elmúlt héten a kieséstől rettegett, most azonban őt emelte ki a négytagú szakmai zsűri.

Bár Vidéki Vivin összeveszett a zsűri, Merő Péter kifejezetten hazaküldte volna, mégis bizalmat szavaztak neki. Vivin és Mészáros Lilin kívül még Hawa és Czibolya Niki jutott a legjobb négy közé, ők mérettetik meg magukat a vasárnapi döntőben.

De addig is: térjünk vissza az elődöntő fotózásához, az alábbi képre kattintva láthatod Nánási Pál profi fotóit a modellfiúkról és lányokról!

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek