MODELL

Dráma a Next Top Model Hungary-ban: az elődöntőben eshet ki a legesélyesebb lány

mkb

Létrehozva: 2024.05.25.

Mészáros Lili végig erősen teljesített a műsorban, a legutóbbi adásban azonban láthatóan elfogyott a lendülete. Vajon a célvonal előtt érhet véget számára a Next Top Model Hungary versenye?

Mészáros Lili végig erősen teljesített a Next Top Model Hungary versenyében. Most viszont elfogyott a kraft. Épp az elődöntőben hasal el a topmodell-jelölt?

next top model hungary
Mészáros Lili hétről hétre jól teljesített a Next Top Model Hungary-ban, a legutóbbi adásban azonban elfáradt. A gyenge catwalk után a fotója mentette meg. (Fotó: Zsólyomi Norbert)

Összeomlott a Next Top Model Hungary legerősebb versenyzője

A múlt héten nagyon rezgett a léc, a legjobb hat közé jutás már csak a legjobbakat illeti meg. Bár a taekwondózó Mészáros Lili nagyon magas szintet hozott hétről hétre, a tizedik adásra elfáradt. Az embert próbáló feladatok közepette több versenyzőnél is eltört már a mécses, s legutóbb Lili sem tudta visszatartani a könnyeit. A zsűri elmarasztaló értékelése után úgy fogalmazott:

Nagyon félek attól, hogy hazamegyek. Haragszom is magamra, habár tudom, hogy most ebben ennyi volt, minden kijött belőlem, ami bennem volt. Örülnék, ha járna nekem is még egy nagy-nagy esély. 

Érzem, hogy most sokkal rosszabbul teljesítettem, mint az elmúlt hetekben. Ez egy főnixszerű feltámadás lenne 

– mondta a zsűri értékelése után, mielőtt még kihirdették volna a továbbjutókat. Végül azonban Csordás Cintitől búcsúzott a négytagú zsűri, s bár Mészáros Lili szívéről nagy kő esett le, továbbra is fél, hogy a most vasárnapi elődöntőre vajon elő tudja-e húzni tartalékait.

Nem tudom felmérni, hogy nullára lefárasztottam magam? 

Itt a vége előtt az a legtragikusabb lenne. De hát léteznek tragédiák

– fogalmazott a topmodell-jelölt, aki miután aludt egyet az egészre, újra bizakodik.

„Jó lett volna, ha még bírom egy kicsit”

Fizikailag elértem egy limitet. Számítottam rá, hogy nem fogom tudni végig hozni a színvonalat. Megleptem magamat, hogy eddig bírtam. Jó lett volna, ha még bírom egy kicsit, és csak otthon esek össze… – összegzi barátnőjének, Jávori Lilinek, majd hozzáteszi: kisírta magát, s érzi, hogy újra kezd visszatérni belé az élet.

A hat elődöntős lány a most vasárnapi adásban is extrém kihívással néz szembe: alsónadrágra vetkőzött, izmos férfiakkal kell majd kamera elé állniuk, a feladat, hogy nőként ők uralják majd a fényképet. A cél pedig a Next Top Model Hungary döntőjébe való bejutás.

Mészáros Lilinek nincs más választása, elő kell vennie rejtett tartalékjait, ha a vasárnapi elődöntőben tovább jutva a döntőig akar menetelni. (Fotó: TV2)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek