Építkezés

Kulcsár Edina és G.w.M mind a hat gyereke saját rezidenciát kap

Nicole

Létrehozva: 2024.05.29.

Hamarosan nyolcfősre duzzad az egykori szépségkirálynő és a rapper családja. Emiatt pedig Kulcsár Edina és G.w.M drasztikus változásokat terveznek az otthonukban.

Úszik a boldogságban Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M. A házaspár második közös babáját várja, a rapper pedig úgy érzi, sosem volt még ennél kiegyensúlyozottabb és boldogabb.

hot feltöltés kulcsár edina és G.W.M.
Kulcsár Edina és G.w.M már nagyon várják a kisfiukat (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

– Most érzem azt, hogy megérkeztem. Olyan szinten rendben van a magánéletünk, a karrier és a munka, hogy ennél boldogabb már szerintem nem is lehetnék – kezdte a hot! magazinnak a rapper.

Az egykori szépségkirálynő szó szerint ragyog. A várandósságot kifejezetten jól éli meg, sőt úgy érzi, hogy most a legenergikusabb.

Eddig talán ez a legkönnyebb babavárásom. Persze egyik sem volt szörnyű, de Amarával sokkal érzékenyebb és fáradtabb voltam. Most viszont folyamatosan pörgök. Augusztusban jön a baba, de mivel ez már a negyedik várandósságom, már többen is azt hitték, hogy mindenórás vagyok. Ugyanis azt mondják, hogy minden várandósságnál egyre nagyobb a pocak, és nálam ez így is van – nevetett ­Edina.

hot feltöltés kulcsár edina és G.W.M.
Mind a hat gyereküknek szeretnének külön szobát amihez tartozna egy fürdő és egy gardrób (Fotó: hot! magazin archív)

Kulcsár Edina egy teljesen új szintet szeretne a házra

Nyár végére tehát összesen hat gyerek nyüzsgésétől lesz hangos a ház. A házaspár a két legkisebb gyerekkel pedig a hálószobájukat is meg szeretné osztani.

– Lesz majd babaszoba, ha már szükség lesz rá. Eleinte ugyanis velünk alszik majd a kicsi, Amarával együtt – magyarázta G.w.M.

– Veszünk majd egy óriási ágyat! – vette át a szót Edina. – Nagy felújításra készülünk. Az a tervünk, hogy mind a hat gyerekünknek legyen külön szobája, amihez tartozik egy gardrób és egy fürdő. Egy teljesen új szintet szeretnénk a házra. Márk lánya már iskolás, a fiam, Medox pedig jövőre kezdi a sulit, ezért most már szeretnénk megteremteni számukra ezt a magánszférát.

 Szóval a terv az, hogy minden gyerekünknek legyen egy kis saját rezidenciája a házon belül.

Közös lányuk, Amara nemrég ünnepelte az első születésnapját. A pici szépen fejlődik, és már több szót is ki tud mondani.

– Még nem igazán érti, hogy lesz egy kistesója, de már kezd érdeklődni a babák iránt. Márk öccsének nemrég született meg a kislánya, Amara pedig már bátran simogatja, és mondogatja neki, hogy baba. Az első szava egyébként az apa volt, utána jött az anya, de azt valamiért leginkább kiabálni szokta – nevetett az édesanya.

„Olyan nincsen, hogy csak az egyik gyerek kap valamit”

Edina és Márk hisz abban, hogy a kötődés kialakításához fontos, hogy minél több időt töltsenek el a gyermekeikkel. Éppen ezért nem kapkodnak azzal sem, hogy bölcsődébe írassák őket, hanem inkább ki szeretnék élvezni az első évek csodáit.

– Alapvetően nem szeretném bölcsődébe íratni Amarát, meg majd a fiunkat sem. Viszont ha találok egy komoly bölcsit, ahol például azonnal elkezdődik az angol nyelvvel való ismerkedés, akkor az tetszene, oda beíratnám őket. Számomra nagyon fontos, hogy minél hamarabb megkezdődjön az oktatás, s azon belül az angol – vélekedett az édesapa. – Aranyszabály a házban, hogy olyan nincsen, hogy csak az egyik gyerek kap valamit. Ugyanabban a szeretetben és törődésben részesülnek, de ugyanez igaz bármilyen játékra, csokira és minden másra. Például ha az egyik kinyit egy csipszet, akkor az természetes, hogy körbekínál mindenkit.

– Ezt tényleg mindig betartjuk – helyeselt Edina. – A múltkor az egyik kinőtt egy cipőt, ezért mind az ötnek vásároltunk újat, még Amarának is. Ugyanez igaz a szülinapokra is: mindenki kap ajándékot. A tortafújásnál pedig többször is meggyújtjuk a gyertyákat, hogy mindenki el tudja őket fújni.

hot feltöltés címlap
A legfrissebb hot! magazinban további érdekes sztártörténeteket olvashat (Fotó: archív / hot magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek