Kritika

"Nem épp a legjobb választás" – többen kiakadtak a terhes Kulcsár Edina friss fotóján

H. A.

Létrehozva: 2024.05.26.

Felmerült néhány kifogás a sztáranyuka legfrissebb fotója láttán.

Negyedik gyermekét várja az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina. Az influenszernek korábbi házasságából két gyermeke született, Medox és Nina, jelenlegi férjével, Varga Márk G.w.M-mel pedig már van egy közös kislánya, Amara. A sztáranyuka ezúttal ismét egy kisfiúval várandós, és már alig győzi kivárni a legújabb jövevény születését.

Kulcsár Edina és G.w.M / Fotó: Bors

Kulcsár Edina, noha már igencsak megnőtt a pocakja, továbbra is igyekszik adni magára: folytatja a testedzést, és a sminkelés, öltözködés terén sem szeretné elhagyni magát – annak ellenére, hogy nemrég éppen ez utóbbi miatt érte őt kritika a közösségi oldalán, miután egy olyan fotót osztott meg, amelyen magassarkú cipőben pózol a kamera előtt.

Ez a cipő nem épp a legjobb választás volt, nem bántásból, de biztos kényelmetlen ekkora pocakkal már

– jegyezte meg aggodalmasan az egykori szépségkirálynő egyik követője.

– Nekem soha nem voltak kényelmetlenek az ilyen cipők. Inkább a vizesedéssel vannak már problémáim, de az lapos cipőben is probléma. Úgyhogy teljesen mindegy. Egyébként megbeszélésre mentem és szeretek ilyenkor csinosabban menni – érkezett a válasz Edinától, aki mellett néhány rajongója is kiállt.

Felnőtt ember létére biztos el tudta ő maga is dönteni, hogy jó vagy rossz választás volt-e. Mindenkinek más a kényelmes!

– jelentették ki határozottan az egyik hozzászólásban.

A kérdéses fényképet IDE kattintva lehet megtekinteni!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek