család

Családi titkokról mesélt a Hazatalálsz sztárja: Jaskó Bálint 38 éves lett

M. K.

Létrehozva: 2024.05.25.

A színész május 24-én ünnepelte születésnapját, ennek kapcsán a Borsnak nyilatkozott. Jaskó Bálint vallott családi szokásaikról, hogy hogyan reagált a felesége, amikor bemutatták őt a családban és mit szól egy kisbaba gondolatához.

Jaskó Bálint közel húsz éve színészként dolgozik, mint mondja, az időmenedzsment nemcsak az ő szakmájában probléma, hanem például a családban is, ahol már annyian vannak, hogy egyre nehezebb összeszervezni a közös találkozót.

Jaskó Bálint
Jaskó Bálint (Fotó: Szabolcs László)

Megbecsülik a közös időt

Bálint szerint nem is az a lényeg, hogy ünnepelnek, hanem az, hogy együtt vannak.

Nálunk óriási a család, sok unokahúgom és unokaöcsém van, ráadásul többen tavaszi születésűek vagyunk, ezért nálunk úgy alakult, hogy tavasszal mindig tartunk egy nagyobb összejövetelt, ahol mindenki születés-és névnapjáról megemlékezünk. Édesanyám nyilván meg szokta kérdezni, hogy mit szeretnék, ilyenkor általában összehozunk vele egy vacsorát, ahol főzni szokott. Úgy vagyunk ezzel mint a legtöbb ember: ha tudunk találkozni, az a legnagyobb kincs! A feleségemmel, Sisával sincsenek extra ünneplési szokásaink.

Bálint lapunknak elárulta, hogy amikor gyerek volt, még más volt fókuszban.

„Májusi lévén én kaptam az epres dolgokat, mostanra ugyan kicsit eltolódott a szezon, de régen az én születésnapomon volt epres torta, ami mindig nagy öröm volt.”

Különleges felállás

A színész bevallotta, amikor bemutatta otthon Sisát, kedvese felhívta rá a figyelmét, hogy Bálint oldalán lenni egészen rendkívüli:

Három nővérem van, így édesanyámmal együtt négy nő van a családban, emellé a felállás mellé nem volt könnyű Sisának megérkeznie a családba, hiszen a nővéreimen keresztül férfiak jöttek mindig hozzánk. Szerencsére nagyon jóban vannak, nincs és nem is volt semmilyen méricskélés, szoros a viszony.

S hogy mit szól Bálint a családalapításhoz?

Szeretek kiállni amellett, hogy ez egy olyan típusú ügy, ami kizárólag két emberre tartozik. Hiába vagyunk reflektorfényben és színpadon a feleségemmel, erről nem szeretünk beszélni és másokat is biztatunk arra, hogy ez magánügy maradjon.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek