Interjú

„Éreztük, hogy van itt valaki, aki nagyon érdekel” – meseszép színésznőt szeret a TV2 rosszfiúja

Létrehozva: 2024.04.10.

A színész szerint mindenkiben ott a kisördög, és egy házasságban vannak bonyodalmak is. Ennek ellenére Jaskó Bálint tisztán látja a saját jövőjét.

Már sokadszor tűnik fel a képernyőkön ügyeletes rosszfiúként – ezúttal a TV2 Hazatalálsz című sorozatában. Talán éppen ezért sokan nem is sejtik, hogy Jaskó Bálint hamisan mosolygós tekintete mögött egy kedves, érző szív bújik meg. A színészt a hot! magazin kérdezte arról milyen is ő valójában.

HOT FELTÖLTÉS - JASKÓ BÁLINT MÉLYINTERJÚ
Nem olyan, mint az általa megformált karakterek  – Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

hot!: Sokat lehet tudni rólad, de a gyerekkorodról annál kevesebbet. Milyen családból jössz?

Jaskó Bálint: Szerencsés vagyok, mert úgy nőttem fel, hogy együtt voltak a szüleim, ez pedig a mai napig így van. Negyedik gyerekként születtem, három nővérem van. Ebben a nagy családban nevelkedtem; mindig az volt a természetes, hogy egy nagy csapat vagyunk. Apukám sokat dolgozott, hiszen egy ekkora családnak volt bizonyos anyagi vonzata is. Anyukám eközben otthon volt velünk, ami hatalmas ajándék volt számunkra. 

Felnőtt fejjel jöttem rá, hogy elismeréssel tartozom a szüleim felé. Mindig tisztelettel néztünk édesanyámra az édesapámmal: tudtuk, hogy emberfeletti a teljesítménye.

hot!: Milyen volt a „nőuralomban” otthon?

J.B.: Érdekes, mert mindig az volt az emberek első reakciója, hogy biztosan el vagyok kényeztetve, de nem voltam. Abban merült ki ez, hogy nagyobb figyelmet kaptam. Igazán kamasz­koromban adott előnyt, mert nem féltem a csajoktól! (Nevet.)

hot!: A természet lágy ölén fotóztunk. Milyen kötődésed van az erdőkhöz?

J.B.: Budán születtem, ott is nőttem fel egy kertes házban. Apukám sok gyógynövényt termesztett, emellett amikor tehettük, a balatoni házunkban töltöttük a napjainkat. Ha szabad volt a délelőttünk, kirándultunk. Kölyökkorom óta járok biciklitúrákra, fiatalon 50-60 kilométereket tekertem le, emellett pedig sokat hajóztunk. Amikor a feleségemmel egymásba szerettünk, közös pont volt, hogy ő is gyerekkora óta evezett. Mindkettőnknek megvannak a különböző kedvenc partjaink, például a Szentendrei-sziget. Ráadásul kint lakunk az erdőben, rá kellett jönnünk: fontos számunkra, hogy a napi munka mellett legyen lehetőségünk hajnalban sétálni egy nagyot.

„Mire összejöttünk, addigra már minden arcát láttuk a másiknak”

hot!: Említetted a feleségedet. Horváth Sisa Anna színésznővel hosszú évek óta remek párost alkottok. Hogyan jöttél rá, hogy ő kell neked?

J.B.: Sokáig nem láttam be, hogy nekem Sisa kell, sőt észre sem vettük egymást. Ám egy adott ponton egyértelművé vált. Az első találkozásunk volt az a pillanat, ami mindkettőnkben megragadt. Éreztük, hogy van itt valaki, aki nagyon érdekel.

Először nem engedtem közel magamhoz ezt az érzést, aztán egyszer csak utat tört magának. Azóta pedig csodás a házasságom, minden nehézségével és bonyodalmával együtt.

hot!: Nem volt hátrány a közös hivatás?

J.B.: Alapvetően munka miatt ismerkedtünk meg. Mire összejöttünk, addigra már minden arcát láttuk a másiknak. Úgy szoktam fogalmazni, hogy leforgattunk egy párkapcsolati „pilot” epizódot. Először – még kollégákként – sok olyan témáról beszéltünk Sisával, ami egy párkapcsolatot érinthet. Ezután összejöttünk, és folytattuk ezt a beszélgetést, csak szerelmesekként. Tudunk őszinték lenni a másikhoz, és könnyű megosztani egymással az aktuális kérdéseinket.

Jaskó Bálint megtalálta azt, akivel szeretné leélni az életét

hot!: Mennyire viszitek haza a munkát?

J.B.: Alapvetően azoknál az embereknél, akik nem ismerik ezt az iparágat, sokszor azt érzem, hogy nehezen átadható az a problematika, ami engem foglalkoztat. Nekünk nincs ilyen nehézségünk, ez pedig megkönnyíti a kettőnk közti kommunikációt. Ezek a beszélgetések kimozdítják az embert, mielőtt beleragadna a gondolataiba. Úgy kritizál a feleségem, hogy segít vele. Van lehetőségünk átbeszélni az adott szerepeinket. Tudja, mennyire elviselhetetlen az ember egy bemutató előtt, ilyenkor pedig nagyon türelmes velem.

hot!: Korábban mesélted, hogy vizionálsz magad előtt egy nagy, szerető családot.

J.B.: 

Az egyik álmom már megvalósult, hiszen megtaláltam azt a lányt, akivel szeretném leélni az életemet. Még mindig úgy látom magam előtt, hogy nagy családban élek, több gyermekkel. Szerintem ezt a vágyamat otthonról hozom: szeretném ismét átélni azt az otthoni hangulatot.

hot!: 2019-ben házasodtatok össze, nem egy szokványos esküvőn. Mezítláb voltatok, Sisa fején virágok voltak, és több napig tartott az ünnepség.

J.B.: Nem terveztük ilyennek, hanem egyértelmű volt számunkra, hogy ezt szeretnénk. Sok barátunk van külföldön, több esküvőn is részt vettünk, emiatt úgy éreztük, hogy szeretnénk, hogy több napon át tartson a mi nagy napunk. Szerettünk volna együtt lenni az általunk szeretett emberekkel. Nem utolsósorban pedig egyértelmű volt: ha költünk rá, akkor próbáljuk az időt megvenni, ne kelljen másnap elmenni, ezért három teljes napot együtt voltunk. Utólag azt látjuk, hogy a házasságunkban kitartó öröm, hogy olyan esküvőnk volt, ami másoknak is maradandó élményt okozott.

HOT FELTÖLTÉS - JASKÓ BÁLINT MÉLYINTERJÚ
Jaskó Bálint és felesége kint laknak az erdőben– Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

„Alapvetően van bennem egy jó adag csibészség”

hot!: A korábbi szerepeidben és most a TV2 Hazatalálsz című sorozatában is rosszfiút alakítasz. Mit gondolsz, miért ezzel tudnak azonosítani?

J.B.: Többször végeztem önvizsgálatot ezzel kapcsolatban. Alapvetően van bennem egy jó adag csibészség. Szerintem ezt tompította az, hogy egy szerető és nyugodt családban nőttem fel. Ha ez nem lett volna, jobban hasonlítana az életem a játszott karaktereméhez.

hot!: Nem zavar ez a fajta skatulya?

J.B.: Az ember szeretne jó lenni, jó szerepet betölteni a társadalomban, de mindenkiben van egy kisördög, ami néha szeretne előbújni, ami nem is mindig baj. Ez egy szakma, aminek van egy járulékos hozománya, mégpedig az, hogy az ember belső feszültségeket, kérdéseket tud kiengedni. Az idegrendszerünk egyfajta munkaeszközként funkcionál. Egy életen át tartó folyamat, hogy az ember minél közelebb kerüljön saját magához, ezáltal pedig megismeri a határait és a képességeit.

HOT FELTÖLTÉS - CÍMLAP
A hot! magazin legfrissebb számában még több részletet talál a hírességek életéből – Fotó: hot! magazin

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27574_resized.jpg?avcount=1714411213
origo.hu

Így bántalmazta feleségét Magyar Péter - itt a teljes rendőrségi jegyzőkönyv!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163306_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez a gyermekedről szól vagy rólad?!” – Majka olyan születésnapi bulit rendezett kisebbik fiának, ami sokaknál kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171244_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169050_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Jürgen Klopp és Mohamed Szalah összeveszett, az edző rossz hírt közölt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163279_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173577_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Megszólaltak a szemtanúk a bőnyi iskolában történt késelés után + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27570_resized.jpg?avcount=1714411213
origo.hu

Különleges vallomást tett Tóth Gabi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172319_auto_resized.jpg
travelo.hu

A kihalás várhat erre a szeretnivaló állatfajra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714411213
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714411213
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/wbUDFdze6haVVc1P2lO-IgzycDNu8ZXib-WoByUpYbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlhOTE1ZTczODU1YTQ0Y2RiNTEzYzJmODlhZTM4YWZj.webp
ROSSZULLÉT

Fel kell adnia? Ritka betegségéről vallott a Next Top Model Hungary versenyzője

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/pbdudqwwhPtC9jPd2aIswSd0AMClZwGYGpBwhi6zJSk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiNWU4ZTAwNWI2NzQ5MzhhYjAwNGM3Mjg5OGJhY2Jh.webp
ÁZSIA EXPRESSZ

Krausz Gábor üzent a fanyalgóknak: Egy párként jöttünk haza Ázsiából