FÉLTÉKENYSÉG

"Hol vagy, more, mit csinálsz? Pattanjon ki a szemed" - 30 év után is féltékeny Gáspár Bea

Barby

Létrehozva: 2024.05.31.

Még 30 év után is felüti a fejét a féltékenység a showman házasságában. De Gáspár Bea kitalálta, hogy ellenőrizheti titokban Győzőt.

Hosszú éveken keresztül élte az életét a televíziónézők előtt a showman és családja, és hamarosan újra beköltöznek a nappalinkba. Az biztos, hogy nem unatkoznak majd a rajongók, hiszen Gáspár Bea és Győző házassága ugyanannyira szól a hangos vitákról, mint a hangos nevetésekről. És még bizony ennyi együtt töltött év után is parázs féltékenységi jelenetek tarkítják a mindennapjaikat.

Gáspár Bea
Gáspár Bea és Győző mai napig féltékenyek egymásra. (Fotó: Polyák Attila

Gáspár Bea ellenőrzi Győzőt

A népszerű házaspár nem is tagadja, hogy mai napig jelen van életükben a zöld szemű szörny. Gáspár Bea azt mondja, ő mindig megérzi, ha Győző rosszban sántikál az például korábban normális volt, hogy belenézett emiatt a férje telefonjába. S bizony volt, hogy talált is flörtölő, romantikus üzeneteket. A féltékeny Gáspár Beával pedig nem éri meg ujjat húzni. Nem egyszer követte férjét, akit fújt már le gázspray-vel, és előfordult, hogy meg is verte őt. Akkor is kirobbant a botrány, amikor a showman zsírleszívást csináltatott, mert felesége szerint ezt biztos egy szerető miatt tette. De persze a féltékenység kölcsönös, Győzike is akarta már megverni a tetőfedőt, mert úgy látta, összeszűri a levet asszonyával. Nemrég Gáspár Evelin azt is elmesélte, ha édesanyja nem éri el édesapját, azonnal hívogatja közös gyermekeiket, mit tudnak arról, hol van. 

Múlt héten úgy történt, hogy a lányom beütötte a a google-ba a helyszínnek a nevét, ahova mentem, felhívta, hogy apukám ott van-e – mesélte az Ütős ötös műsorban Gáspár Győző. 

Még nem értem oda, Bea már írt, hogy hol vagy, more, mit csinálsz, pattanjon ki a szemed, meg hogy vedd fel, mert megbánod. Bea kitalálta, hogy a lányokon keresztül tud ellenőrizgetni! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek