Celeb

Bea asszony féltékenységi rohamot kapott a műtét miatt

FG

Létrehozva: 2013.02.22.

Biztos szeretőd van, azért műtteted magad! – fakadt ki telefonon Bea asszony, miközben Gáspár Győzike a műtéti beavatkozásra várt egy pécsi magánklinikán. A showman azért feküdt ismét kés alá, mert tíz kilót hízott.

Gáspár Győző újra plasztikáztatott. Másodjára is le kellett szívni a hasáról a felesleges zsírt, és a korábbi műtétjének hegeit is eltávolították. – Már megint meghíztam, tíz kilót szedtem fel a karácsonyi zabálásban. Tömtem ­magam­ba a halászlét és a töméntelen édes süteményt, csokoládét – ­mond­ta a Borsnak a műtét előtt Győzike. A showmanért az egész családja aggódott, szülei egyfolytában hívogatták. Felesége, Bea viszont egyáltalán nem támogatta az újabb műtétet.

– Féltékenységi jelenetet rendezett, mert azt hiszi, eltitkolok valamit előle. „Tán szeretőd van Pécsett?” – fakadt ki a telefonban. Nem érti meg, nekem fontos, hogy jól nézzek ki. Szerinte viszont 40 évesen már nem kellene a testemmel törődni, mert neki jó vagyok így is – mesélte el tűzrőlpattant asszonykája véleményét Győzi, aki azt is elismerte, nem tartozik a fegyelmezett fogyókúrázók közé. – Hiába szabta meg az orvosom a pontos étrendemet, eddig nem tartottam be.

Most ígérem, előírásszerűen fogok étkezni. Semmi reggeli, ebédre leves és csirkés vagy halas főétel sok zöldséggel, desszert nélkül, este pedig fehérjeturmixok. A minimális ­étke­zés mellett két óra ­kondi­terem és egy óra futás a hét öt napján. Hét éve fogyókúrázom, 2005-ben 150 kiló voltam, majd lementem 65-re, de most már megint 95 vagyok. Ez volt az utolsó műtétem, mostantól egészségesen akarok élni. Se cukor, se csoki, még a műkajákat is száműzöm – ígérgette.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek