ELKAPTÁK

Fejlemény Demcsák Zsuzsa nevelt fiának kifosztása ügyében: fellélegezhet a család

Bors

Létrehozva: 2024.05.23.

A jelek szerint elfogták azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint 3 és félmillió forinttal rövidítette meg Horváth Leont.

Lapunknak feltűnt, hogy a police.hu körözési listáján már „csak” lopás miatt van érvényben elfogatóparancs Sz. Pállal szemben, holott korábban csalás miatt is kereste a rendőrség. A Bors arra volt kíváncsi, hogy Demcsák Zsuzsa nevelt fia tud-e arról, hogy a náluk takarító és a gyanú szerint a széfüket feltörő fiatalember már rendőrkézen lehet. Horváth Leon elárulta, ő maga kapott hírt arról, hogy a férfi hazatért külföldről és jelezte is a rendőröknek. Leon néhány napja így mesélt Pálról, akit párjával együtt a bizalmukba fogadtak. 

Horváth Leon
Horváth Leon már nyugodtan alszik, bár a milliók még nincsenek meg (Fotó: Bors)

Demcsák Zsuzsa nevelt fia Tamásként ismerte Pált

– Tamás, mert hogy mi így ismertük Pált, beférkőzött a bizalmunkba és azt kell mondjam, ügyesen csinálta. Visszagondolva ma már összeállt a kép, hiszen csupán az volt a terve, hogy beengedjük a lakásunkba akkor is, ha mi nem vagyunk itthon. Felajánlotta ugyanis, hogy ő kézben tartja a lakás kiadása körüli teendőket, amíg mi külföldön vagyunk. Mivel ez gyakran megesik, éltünk az ajánlatával.

Több mint két hónap távollét után, a napokban tértünk haza és azt tapasztaltuk, hogy a széfünk feltörve, üresen áll

mondta akkor a srác, aki most megkönnyebbült, hogy kézre került a feltételezett elkövető. 

széf, arany
Demcsák Zsuzsa nevelt fia üresen találta a széfet – Fotó: picture alliance / SVEN SIMON / © Northfoto (képünk illusztráció)

Az helyzet, hogy Pál „barátai” jelezték felém, hogy látták őt Budapesten, vagyis hazatért a nyaralásból, amit felteszem a mi pénzünkön eszközölt. Én persze jeleztem a rendőrségnek, hogy itthon van, majd néhány óra múlva magam is a lakásához mentem, hogy megtudjam, történt -e valami. Addigra már el is vitték, ha jól tudom Szegedre, ahol egy másik ügy miatt adtak ki ellene elfogatóparancsot. Ez a körözés már nincs is fent a rendőrség honlapján, ahogy ti is láttátok magyarázta Leon, aki nem hiszi, hogy valaha viszontlátják az ellopott milliókat. – Meglepne, ha találtak volna nála készpénzt, de a szomszédok szerint hosszan tartottak nála házkutatást és pár dolgot el is vittek, vele együtt. Egyébként azóta egyre többen károsultja jelentkezett nálunk, akik között több ismert ember is akad. Az ő nevüket nem szeretném elárulni, hiszen eleve a csalások során lettek érintettek, vagyis áldozatok, mi pedig a lopás miatt jelentettük fel. 

Ha meglesz a pénz, örülünk majd neki, de sokkal fontosabb, hogy végre nem folytathatja tovább az üzelmeit és nem károsíthat meg több embert 

– szögezte le lapunknak Demcsák Zsuzsa nevelt fia. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek