Tolvaj

Meglopták a Fekete Vonat zenészét

Zs.

Létrehozva: 2024.05.31.

Fehér Tibor Beat nehéz időket él… Nem elég, hogy a napjait hajléktalanként az utcán tölti, most még a pénztárcájának is lába kelt, benne az összes pénzével és zálogpapírokkal.

Fehér Tibor Beat lassan másfél éve él az utcán, a sorsa a Fekete Vonat 2023. januári koncertje után vett drámai fordulatot, amikor kiderült, hogy nem keresett annyi pénzt az élete legnagyobb bulijával, mint amire számított…. A sorsát pedig meg is pecsételte ez az esemény. 

Fekete Vonat Beat
Mohamed Fatima, Beat és L.L. Junior életük legnagyobb buliján (Fotó: Fekete Vonat)

Mindent elvesztett

A Beat, L.L. Junior és Mohamed Fatima alkotta Fekete Vonat zenekar a kilencvenes évek egyik legsikeresebb formációja volt, a karrierjük csúcspontja volt a visszatérő bulijuk a Papp László Sport Arénában. A koncert szakmailag sikeres lett, gazdaságilag azonban iszonyatos bukás. Hiába volt dübörgő telt ház, a bevétel valahol eltűnt a rendszerben, az énekesek az általuk felvett előlegeken kívül egy vasat sem kerestek. Pedig nagyon számítottak a pénzre, Beat például új életet akart kezdeni, elhagyta a családját, kiköltözött a közös lakásból, és szóló karriert tervezett. Pénz nélkül viszont csak egy munkásszállóig jutott, ahonnan két hónap után ki kellett költöznie – hiszen nem tudta fizetni – és az utcán találta magát. A tehetséges zenész azóta is ott él…

Fehér Tibor Beat Fekete Vonat
Beat sorsa egyik napról a másikra fordult rosszra (Fotó: Beat) 

Beat-et az ág is húzza

A muzsikus másfél éve barátoknál, ismerősöknél húzza meg magát, alkalmi munkákból él és a karrierjét sem építi azzal az elánnal, ahogy szerette volna. Tulajdonképpen csak teng-leng, a haverokkal zenélget, vegetál. Az a kis pénz, amit megkeres, mindig nála van, hiszen nem tudja hol elrejteni, ezért is kell fokozottan figyelnie az értékeire. Vagyis csak kellene… Beatet szerdán meglopták. A tolvaj egy óvatlan pillanatban nyúlta le a pénztárcáját, benne a muzsikus minden értékével, és zálogpapírokkal, melyek nyilván valami értékesebb tárgyat képviselnek. 

Beat a hivatalos Facebook oldalán írt nyílt levelet a bűnözőnek, akinek azt üzeni, hogy ha visszakapja az értékeit, akkor visszavonja a feljelentését: 

Beat
Mindenét ellopták a zenésznek (Fotó: Facebook)

Kérlek osszátok minél többen!

– Aki a keletibe a 24-es megállóban levő Sparból elvitte a pénztárcámat benne pénzel és 2 zálogpapírral az juttassa vissza hozzám minél előbb! Megvan kamerán az eltulajdonító. Fekete fehér horgász sapka, vékony kb 180 cm-es magyar gyerek. Kérlek, hogy osszátok meg sokan. Köszönöm. Nagyon kérek mindenkit..ne likeolja hanem ossza meg! Kerek mindenkit brádörsz szisztörsz! Annak üzenném aki elvitte, hogy az arcfelismerő program azonosította...a térfigyelő kamerák a távozás irányát is rögzítették. Pontos címet is tudja a rendőrség. Ha vissza juttatja nekem hiánytalanul visszavonom a feljelentést és jegyzőkönyvbe iratom, hogy vissza kaptam mindent! Én nem haragszom. csak az mindenem ami abban volt. Ellenkező esetben lopás bűntette és az, hogy ki vagy már nem ismeretlen a hatóság számára… Te döntesz kalapos barátom...

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek