Szabadság

Ez hiányzott Aureliónak a börtönévek alatt

Létrehozva: 2024.05.26.

Az egykori villalakó elárulta, mi hiányzott neki a legjobban a börtönben. Nemrég Aurelio arról vallott, hogy az ég hiányzott a legjobban neki a bezártság alatt.

Aurelio 2021-ben 2 év 3 hónap letöltendő börtönre ítélték. De mivel korábban kábítószer birtoklásért is elítélték, a két büntetés összeadódott, így végül 3 és fél évet kapott. Az egykori botrányhős jó magaviseletért elhagyhatta a Kozma utcai börtönt, és haza mehetett, de GPS nyomkövetőt kell viselnie fél évig, aminek az ideje szombaton lejárt.

Aurelio
Aurelio börtön évei alatt nagyon hiányolta az eget  (Fotó: TV2 Tények Plusz)

Az egykori botrányhősről szombaton végre lekerült a nyomkövető, de addig is csak az otthonából posztolt a közösségi oldalára. A napokban egy 24 óráig látható Instagram-történetében magyarázta, hogy miért van állandóan a szabad ég alatt.

Egyébként azért flash-elek ennyit az égbolton, mert amikor be voltam zárva, akkor dupla rácsok voltak bent és kint is. 

Szóval ilyen szürreálisan be voltam rácsozva, meg a munkahelyen is. (...) Csak értsd jól, hogy nem azért bámulom az eget, nem azért, mert meghülyültem, hanem annyira örülök, hogy a szabad eget látom. De komoly, két nap múlva kiszabadulok a ketrecből, nagyon durva érzések kavarognak bennem ezzel kapcsolatosan, hogy lejön ez a teher rólam – mesélte a követőinek az egykori valóságshow szereplő. 

Aurelio egy párt alkot gyermeke édesanyjával

Míg Aurelio a börtönben volt, addig megszületett kislánya is, aki erőt adott neki a nehéz pillanatokban. Később az egykori villalakó közzétett egy TikTok-videót, amiben csókot nyomott gyermeke édesanyjának szájára. Már a Facebookon is hivatalossá tették a kapcsolatukat, többek között egy fotóval is, ami alatt a kommentelők is csak ámulnak, hogy milyen szép a fiatal nő.

Nagyon összeillenek. Remélem Aurelio észbe kap, és nem hagyja veszni a családot. Niki nagyon szép! – fogalmazott egy kommentelő a pár kapcsán.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek