Instagram

Rubint Réka óriási ígérettel rúgta rá az ajtót 2024-re

B. V.

Létrehozva: 2024.01.04.

A fitneszlady Instagram-oldalán árult el pár titkot idei évéről.

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla Rubint Réka családjával együtt jelenleg Phuketen piheni ki a tavalyi év fáradalmait, és mindazt a nehézséget, amin keresztül mentek az elmúlt évek során. Habár Rékával két gyermeke és férje is elutazott Thaiföldre, hazafele már eggyel kevesebben fognak jönni ugyanis Norbika hátrahagyta őket. Ezt pár szemfüles követő ki is szűrte, így rá is kérdeztek nála: mi az oka ennek? Réka erre egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban zajló kérdezz-felelek során válaszolt úgy, ahogy saját terveiről is ejtett pár szót 2024-re vonatkozóan.

 

Tavasszal verseny! A mai naptól megy a felkészülés, mindennek ára van! Eredményt csak a kemény munka hoz! 

- árulta el a fitneszlady, miért is utazott a fia, és párja Petra hamarabb haza. Ebből tehát kiderül, hogy Norbika folytatja az ökölvívást a Sztárbox után is.

Gyermeke idei célján kívül egy-két saját tervet is megosztott rajongóival. Elárulta például, hogy könyve ősszel fog megjelenni, és beavatta követőit abba is, miről fog szólni:

Témája: hogyan álltam fel onnan, ahonnan mindenki feladta volna... és az elmúlt 45 évem kendőzetlenül.

Persze nem ez az egyetlen, amivel foglalkozik. Már most bőszen szervezi szokásos táborait belföldöl és külföldön is. Réka tehát tele van programmal és teendővel nem hiába válaszolta a következőt arra a kérdésre, hogy mit vár az idei évtől:

Annyi terv van a fejemben hogy 365 nap is kevés lesz. Annyi biztos, feje tetejére fogom állítani a világomat. 

Instagram-sztoriban árult el pár titkot. Fotó: Instagram/@rekarubint

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek