Királyi család

Keményen helyretette az öccsét Sarolta hercegnő, Katalin is résen volt

H. A.

Létrehozva: 2024.01.11.

A hercegnő szemmel tartotta kisebb testvérét, ám a kemény fegyelmezése nem nyerte el az édesanyja tetszését.

Hatalmas népszerűség övezi azt a videót, amely még 2022-ben került rögzítésre, az azóta elhunyt II. Erzsébet platina jubileumi ünnepségén. Katalin hercegné és Vilmos herceg két gyermeke, Sarolta hercegnő és Lajos herceg közt került sor egy kisebb konfrontációra, de szerencsére mindeközben az édesanyjuk is résen volt.

György herceg, Lajos herceg és Sarolta hercegnő / Fotó: MTI

Lajos herceg az ünnepség során több apró csínytevést is elkövetett, az egyiknél pedig már a nővére is úgy érezte, közbe kell avatkoznia. A jól láthatóan unatkozó herceg a kezével a fogain kezdett el kopogtatni, amikor Sarolta odanyúlt és határozottan lenyomta öccse kezét az ölébe. Ezt már Katalin sem hagyta szó nélkül.

Sarolta!

- szólt rá, mire a hercegnő leutánozta a testvére mozdulatát, ezzel indokolva a korábbi helyreutasítást. Az édesanyja azonban jelezte feléje, hogy nincs ezzel semmi gond, és többet ne csináljon ilyet.

A Tik-Tokon közzétett videó elbűvölte a felhasználókat, akik hihetetlenül aranyosnak találták Lajos herceget, ugyanakkor Sarolta karakánsága is elnyerte a tetszésüket.

György trónra lépése után, tudjuk jól, ki lesz a trón mögött meghúzódó erő… Sarolta hercegnő 

- jegyezte meg egy kommentelő, a Daily Express beszámolója szerint.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek