ÚJJÁSZÜLETÉS

Újrakezdés az elvonó után: Szerelmi életéről vallott Molnár Gusztáv

Doris

Létrehozva: 2023.09.18.

Módosítva: 2023.09.18.

A színész már több mint 300 napja nem nyúlt alkoholhoz, új életet kezdett Komló után. De vajon mi a helyzet az ismerkedéssel?

Több, mint 300 napja nem nyúlt alkoholhoz Molnár Gusztáv, akit tavaly novemberben vitt be egy barátja egy komlói rehabilitációs intézetbe, gyakorlatilag az utolsó pillanatban. A színész olyan súlyos függő volt, hogy az orvosok azt mondták, ha nem kerül le Komlóra, nem éli túl a 2022-es évet. 

Molnár Gusztáv
Fotó: Facebook

Gusztáv nem kevesebb mint 256 napot töltött az említett intézményben, ahol nagyon szigorú szabályrendszer szerint élt. Minden napja pontosan be volt osztva, egymást követték az egyéni és csoportos terápiák, sporttevékenységek. Mindemellett a színész teljes elszigeteltségben élt, telefont sem használhatott és látogatókat sem fogadhatott. Ezekre azért volt szükség, hogy csak és kizárólag a felépülésére koncentráljon.

Miután körülbelül két hónapja kijött a rehabról, a soványságával nagyon ráijesztett a rajongóira, ám azóta kiderült, hogy csak a sok edzéstől és az egészséges étkezéstől fogyott le.

Óvatos a nőkkel

Ismeretes, hogy a színész 2023 augusztusában a Skype-on vált el feleségétől, Fazekas Vivientől, aki azóta új életet kezdett. A Bors kíváncsi volt arra, hogy Gusztáv vajon mennyire nyitott egy új románcra, most, hogy 265 napon át élt egy rehabilitációs intézetben, és persze azóta is folyamatosan dolgozik magán. Vajon belefér-e az életébe most egy szerelem?

- Jelenleg nincs nő az életemben, de most nem is ezen van a fókusz. Nagyon élvezem azt az önismereti utazást, amin részt veszek, elsősorban magamon szeretnék dolgozni. Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a múltban sok csalódás ért, ezért megígértem magamnak, hogy a továbbiakban óvatosabb leszek a szívügyekkel - árulta el a Borsnak Gusztáv.

Rengetegen kérnek tőle segítséget

Gusztáv azóta is rengeteg levelet kap olyanoktól, akik hasonló démonokkal küzdenek, sőt, a művészt a napokban az utcán is megállította egy ismeretlen, hogy köszönetet nyilvánítson neki.

- Nagyon sokan kérnek tőlem segítséget, ezért úgy vélem, a közeljövőben hosszasabban is szeretnék arról beszélni, miken mentem keresztül. Szerdán lesz háromszáz napja, hogy nem nyúltam alkoholhoz, és végre megtaláltam önmagam. Rengeteg szeretetet kapok a környezetemtől, és úgy látom, a rólam szóló cikkek is pozitív hangvételűek. Egy évvel ezelőtt egészen más volt a helyzet, akkor még nem is tudtam kezelni, ami körülöttem történik, ma már tudom. Egyébként azt mondták, 4-5% az esély arra, hogy valaki felépül egy ilyen súlyos szenvedélybetegségből, úgy tűnik, én jókor voltam jó helyen

- mondta nemrég a Ripost-nak Gusztáv.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek