Megrázó

Megrázó: a tv-ből értesült apja haláláról a humorista

B.V.

Létrehozva: 2023.09.11.

Pete Davidsonnak nem merte elmondani családja, hogy édesapja életét vesztette.

A népszerű humorista, Kim Kardashian exe az amerikai, szeptember 11-ei terrortámadás során vesztette el édesapját, aki tűzoltó volt.

9/11, 2001. szeptember 11 terrortámadás, AFP, New York, World Trade Center
A New York-i terrortámadás generációknak okozott poszttraumás stressz szindrómát. Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Pete nemrég egy podcast során osztotta meg tragikus emlékeit. Elmondta, hogy aznap reggel apja, Scott Davidson vitte el az iskolába, majd megígérte, hogy ő is fog elmenni érte, de végül az anyja volt az, aki felvette őt. Nem értette mi történt, és három napig fogalma sem volt róla a tragédiáról.

Azt mondták, hogy apa dolgozik. Hazaérve anya hirtelen, csak úgy közölte, hogy büntetésben vagyok és nem nézhetek tv-t. Emlékszem, nem értettem miért, mivel nem csináltam semmi rosszat. Végül egy este bekapcsoltam a televíziót, édesapám képét láttam a képernyőn azzal a felirattal, hogy íme a tűzoltók, akik életüket vesztették.

Pete ezután tudta meg, hogy terrortámadás történt szeptember 11-én, amiben Scott elhunyt a World Trade Center összeomlása során. 7 éves volt, azóta is poszttraumás stressz szindrómával (PTSD-vel) küzd, - írja a Mirror.

A humorista bevallotta, hogy nagyon furcsa időket élt meg akkor a családja. Nem tudták teljesen biztosan, hogy Scott meghalt-e vagy, mivel a mentés során rengeteg ember került elő a törmelékek alól. Reménykedtek a legjobbakban. Édesanyja akkor 30 éves volt. Megjegyezte, ő minél idősebb, egyre jobban felnéz azóta rá, és megértette milyen hihetetlenül nagyszerű volt akkor az anyja. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek