Premier

Még ki sem szabadult a börtönből Fekete Dávid, máris újra beindult

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2023.09.03.

Beért a sok munka az egykori megasztárosnak. Pénteken jelent meg első videóklipje, újra beindulni látszik a zenei karrierje.

Fekete Dávid nem pihen, a nyár elején arról szóltak a hírek, hogy újdonsült szabadságának köszönhetően igyekszik zenei karrierjét újra megalapozni. Az elmúlt hónapokban ezért rengeteget dolgozott, klippet forgatott és dalokat írt. Dávid hosszú évek kihagyása után augusztus 19-én ismét lehetőséget kapott, hogy szülővárosában felléphessen. Pénteken pedig már az első új videoklipjét is megtekinthették a rajongói, amihez az énekes egy rövid köszönetet is mondott azoknak, akik bíztak benne, és segítették az újrakezdésben.

Lázasan készült, hogy megalapozza zenei karriert. (Fotó: Bánkúti Sándor)

Láthatóan a dal szövege is azt sugallja, hogy az énekes szeretné a múltat maga mögött hagyni és egy boldogabb, fényesebb jövő felé venni az irányt, amit a rajongók is felfedeztek a dalban!

„Van, hogy egy dal is segít

Olykor Földről az égig repít

Kelj fel és járj, lesz szárnyad, hogy szállj

Csak bíznod kell, s hinned, hogy ez Neked is jár!

Láttam széthullt, színes könnyeket én

Láttam széttört szívek tömkelegét

Sok érzés körül ölelt, s a körben ott volt egy jel

Hogy kemény az élet, s benne küzdeni kell.

 – énekli Dávid.

A videó alatt igazi komment-cunami indult meg, minden hozzászóló tetszését fejezte ki az énekesnek, de volt olyan is, aki a szemére hányta, hogy haragszik rá.

De mérges vagyok rád, ekkora tehetséggel ilyen hanggal. Az alatt a több év alatt, amit az autókkal szórakoztál, mennyi dalt csinálhattál volna… – írta a dühös kommentelő.

Izgalommal és aggodalommal lépett a színpadra

Fekete Dávid augusztus 19-én hosszú kihagyás után ismét színpadra állhatott. Az egykori megasztáros lelkesen készült, hogy a közönségének a lehető legjobb szórakozást biztosítsa.

– Volt bennem némi aggodalom, hiszen nem tudhattam, hogyan fogad majd a közönség azután, ami velem történt. Mielőtt felmentem a színpadra felkonferáltak, az emberek pedig tapsolva, füttyögve és sikítva fogadtak. Úgy éreztem magam, mint amikor anno a Megasztár után nagykoncertet adtam. Három év kihagyás után újra átélni ezt, egy ekkora színpadon, elképesztő érzés volt – mesélte Dávid.

Nem is csoda, hiszen több ezer ember gyűlt össze a színpad előtt, hogy ismét láthassák kedvencüket és együtt énekeljenek vele.

Több dalt is írt már Fekete Dávid (Fotó: Bors/Bánkúti Sándor)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek