Zavaros

Zavarba ejtő videó került elő a Fekete Vonat Beatjéről, félmeztelenül kelt ki magából az V. kerület kellős közepén

Létrehozva: 2023.09.26.

Ismét nagyon furcsa felvétel látott napvilágot Beatről, azaz Fehér Tiborról.

Újabb igencsak zavarba ejtő videó került fel a világhálóra az egykor legendás rapcsapat, a Fekete Vonat egyik tagjáról, Beatről. Mint ismert, Beattől, azaz Fehér Tibortól sajnos nem állnak távol a zavaros ügyek: úgy tűnik, mintha az ág is húzná, ráadásul láthatóan ő maga is rátesz jó pár lapáttal. Minden talán a tavaly decemberi (utóélete miatt nagy port kavart) Fekete Vonat visszatérő koncerttel kezdődött, melyet elszámolási viták követtek. Ezután a rappert kidobta a felesége, anyagilag tönkrement, elfordultak tőle a barátai. Hol hetekre eltűnt, hol rosszakarói keltették halálhírét, hol egyszerűen azzal került a figyelem középpontjába, hogy igen furcsa állapotban állt kamerák elé – és ez az utóbbi hónapok eseményeit tekintve még tényleg csak a jéghegy csúcsa.

Beat, Fekete Vonat, fotó: Facebook videógrab
Félmeztelenül jelentkezett be Facebookvideójában a rapper az V. kerületből Fotó: Facebook videó

Nos, ilyen előzmények után sajnos talán nem is oly meglepő, hogy ismét az kell írnunk Beat kapcsán: valami nagyon nincs endben körülötte. Történt ugyanis, hogy (bejegyzése tanúsága szerint) a hétvégén "kitessékelték" egy fővárosi kaszinóból. Most elhatározta, hogy ugyanide tér vissza, telefonjával a kezében, és innen posztol videót a közösségi oldalára. Hogy mindezt miért félmeztelenül tette, rejtély. Már a "beköszönése" zavarba ejtő volt.

Aki jönni akar megverni, most kezdje...

A közel 9 perces felvételen egyébként arról beszélt: ezen a bizonyos napon kirabolták, 25 ezer forintot vettek el tőle. Ő annak rendje és módja szerint rendőrt is hívott, akik a helyszínen fel is vették a vallomását, őt azonban ennek ellenér nem akarták visszaengedni a kaszinóba, pedig állítása szerint évek óta jár ide – reméljük, alapesetben nem félmeztelenül.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek