Rejtély

Két hete senki nem hallott Beatről: Riadóláncot hoztak létre a barátai

Zs.

Létrehozva: 2023.08.05.

Kezd aggódni az a maréknyi barát, aki nem fordult el az év eleje óta botránysorozatot produkáló zenésztől, Fehér Tibor Beattől. A muzsikus totálisan szétcsúszott élete most úgy fest, új szakaszába érkezett, teljesen eltűnt... Csak remélni lehet, hogy minden rendben van vele, és pusztán kommunikációs csendet tart.

Fehér Tibor Beat lassan két hete nem ad életjelet magáról. Nem jelentkezik be a tiktok oldalán és a Facebookon sem, a barátai szerint a telefonját sem veszi fel. A hozzá közelállók ezért aggódni kezdtek, bár nem ez az első eset, hogy a rapper úgy eltűnik a kíváncsi szemek elől, mint szürke szamár a ködben. Néha ugyanis fogja magát és teljesen visszavonul a világ elől, ilyenkor senkivel sem beszél. A mostani eltűnése azonban valamelyest más... az utolsó, két héttel ezelőtti Facebook posztjában az egyik slágerét, a Mindenkinek van egy álma című borongós hangulatú balladát tette közzé, egy fekete-fehér klipbe ágyazva. Ebben a dalban többek között ezek a sorok hangzanak el: 

Beat
Beat dalainak mély mondanivalója van Fotó: Tibor Fehér/Facebook 

„Mert a jóból és a rosszból mindenkinek jár, 

az élet iskolájában az Isten a tanár. 

Aztán majd jön a halál, a választás itt nem az ördögé, 

ha jó voltál a földön, fent is várnak a jók közé. 

Tudom már az ég a határ, az élet után halál. 

De én az életet választom, 

de mi van akkor bátyja, hogy ha el kell mennem fiatalon? 

Ezt mond meg nekem, s ha meghalok testvér, sok virágot hozzál nekem.”

Nehéz sors 

Beat élete egyik legnehezebb szakaszát éli meg mostanában, és ez még akkor is igaz, ha nyilvánvaló: a sors sosem volt kegyes hozzá. Szegény családban született, és bár istenadta tehetsége van a szövegíráshoz és a raphez, a karrierje során sosem (vagy eddig) nem jutott el arra a csúcsra, ahol egyébként alanyi jogon helye lenne. Szakmailag kétségtelenül a Fekete Vonatban való szereplés volt a legkiemelkedőbb teljesítménye, de annak a formációnak 2023 januárjában örökre vége lett, az elhíresült Sportarénában tartott bulijuk után, ami gazdasági csőd lett.

Fekete Vonat koncert
Itt állt utoljára egy színpadon L.L. Junior, Fatima és Beat. A híres Fekete Vonat zenekar Fotó: Fekete Vonat 

Hova tűnt? 

Beatről az elmúlt hónapokban többször is cikkeztek az újságok, de sajnos mindegyik hír valami botrányhoz volt köthető. A feleségével való nyilvános összeveszés is ilyen volt, de azon is sokan megdöbbentek, amikor a zenész nagyon furcsa állapotban ült kamera és mikrofon elé, hogy interjút adjon... Ez az interjú július közepén készült, és azóta mintha felszívódott volna a muzsikus. Nem aktív a közösségi oldalain és a hírek szerint a barátai sem tudnak kapcsolatba lépni vele. Úgy tudjuk, a haverok már riadóláncot hoztak létre, és úgy próbálnak Beat nyomára bukkanni. Ők egyébként azt mondják, nincs ok aggodalomra, lehet hogy csak egy kis alkotói szabadságot vett ki, ezért tűnt el a radarokról. Keresik őt, és ha sikerrel járnak, arról természetesen mi is beszámolunk! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek