Születésnap

Balázs Klárit meglepetésbulival köszönti a születésnapján Korda György

Zs.

Létrehozva: 2023.08.06.

Bár Gyuri bácsi nem egy nagy szervező, hisz nem szeret apróságokkal pepecselni, dátumokat és neveket megjegyezni, ha viszont kell, akkor képes felszívni magát és olyan bulit szervezni az élete szerelmének, hogy azt sosem felejti el.

Bár egy hölgytől nem illik megkérdezni, hogy pontosan hány éves, Balázs Klári egész életében nyíltan vállalta a korát. Az énekesnő persze meg is teheti, a tudatos életvitelének és a szerencsés genetikájának köszönhetően tíz évet gond nélkül letagadhatna, ha akarna. De nem akar. Balázs Klári augusztus hatodikán, azaz ma 71 éves lett.

Balázs Klári és Korda György 43 éve élnek házasságban (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Szülinapon tilos a munka 

A művésznőt telefonon értük utol, és amikor arról érdeklődtünk, hogy koncertezik- e a születésnapján, határozottan válaszolt: 

Születésnapon munka? Biztosan nem!

 - vágta rá, majd így folytatta:  

A születésnap az szent, ilyenkor nem vagyunk színpadon, helyette megpróbáljuk azt az egyébként nagyon kevéske civil életünket élni. Barátokkal találkozni, kettesben lenni, simán csak nem csinálni semmit... Ritka alkalom az életünkben, amikor így elengedhetjük magunkat.

 Persze - tette hozzá − Nem panaszkodni akarok, fantasztikus, ami az utóbbi időben történik velünk. Bátran mondhatom, hogy szintet léptünk, már nem vállalunk kettesben félplayback fellépést, hanem kizárólag nagyszínpadon vagyunk, zenekarral, tánckarral, vizuáltechinkával, sok sok ezer ember előtt. A legutóbbi fellépésünk az MCC Feszten volt, Esztergomban. 10 ezer ember előtt énekeltünk! 

Gyuri bácsi és Klárika olyanok, mint a borsó meg a héja.... (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Meglepetés buli  

Klárika és Gyuri bácsi a hétköznapokat szereti nyugalomban tölteni. Kerülik a nagy társaságokat a hangoskodást, helyette szívesen töltenek időt a barátaikkal. A pletykák szerint ez az énekesnő születésnapján sem lesz másképp. 

Nagyon izgatott vagyok, mert Gyuri meglepetésbulit szervezett nekem

 - mesélte Balázs Klári - Annyit tudok csak, hogy egy hangulatos kis helyen, pár ember, a legközelebbi barátaink társaságában leszünk. De, hogy pontosan ki van meghívva, azt nem tudom... Gyuri annyit mondott nekem, hogy: „Klárikám, mindig engem ünneplünk, most azt szeretém, ha téged ünnepelne mindenki.” Nagyon jólesik a törődése és a figyelme, el is érzékenyültem ettől - tette hozzá az énekesnő. 

A magánéletüket csendesen élik (Fotó: Móricz István)

Legszebb ajándék 

A telefonos beszélgetést természetesen Korda György is végig hallgatta, aki egy ponton úgy érezte, hogy át kell vennie a szót. 

− Az esztergomi fesztiválon történt egy nagyon megindító dolog - mondta az énekes. − A koncert vége felé a fiatalok elkezdték skandálni, hogy "csókot, csókot". Aranyosak nagyon én pedig mindig benne vagyok a játékban, így elkaptam Klárit, megcsókoltam és azt mondtam a mikrofonba, hogy "na most akkor meg volt az első szülinapi köszöntésem!" 

A közönség ezt meghallva, extázisba került, komolyan mondom, nincs erre jobb szó, és közösen elkezdték énekelni a boldog születésnapot című dalt. Tízezer ember, egyszerre! Még ma is beleborzongok, olyan energiák szabadulta ott fel. Fantasztikus élmény volt! 

 Balázs Klári erre azt mondta: 

Életem egyik legszebb születésnapi ajándéka volt ez. Sosem felejtem el. 

A híres színpadi csókjelenet (Fotó: Korda György és Balázs Klári Facebook-oldala)

Az énekesnőtől természetesen megkérdeztük azt is, hogy mi lenne számára most a legjobb születésnapi ajándék? Erre pedig így felelt: 

Hm... mindenem meg van. Van hol laknom, vannak szép ruháim, a parfümöm az pont fogyóban van, de azt mindig én veszem magamnak... Szeret a férjem, a karrierünk a másodvirágzását éli, és nagyobbat szól, mint azt valaha reméltük volna. Nincs szükségem semmi másra! Az egyetlen kívánságom, hogy a körülöttünk lévő őszinte barátok mindig itt legyenek nekünk. Jó beszélgetéseket, finom ételeket és egészséget kívánok magamnak. Ez a legtöbb, amit kérhetek. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek