Emlék

Intim pillanat: Sosem látott fotót posztolt magáról Détár Enikő

Zs.

Létrehozva: 2023.07.27.

A színésznő egy kedves emléket osztott meg magáról és az akkoriban fél éves kislányáról, Gigiről. Détár Enikőről ilyen intim fotó még sosem jelent meg közösségi oldalakon, nem csoda, hogy a követői odáig vannak érte.

Détár Enikőről a szakmai tartalmakon kívül kevés magánéleti hírt olvashatunk a közösségi oldalain, de azért néha előfordul, hogy a színpadi sikerei mellett megoszt néhány magánéleti történést. Így tett a napokban is, amikor - talán régi fotókat nézegetett - rálelt egy olyan fényképre, ami egy egész életen át boldoggá teszi őt. 

A gyerekei a mindenei 

A színésznő immár két felnőtt édesanyja, Rékasi Eszter színésznő, aki 34 éves és Rékasi Zsigmond költő, 21 éves... Mégis, az édesanya számára a mai napig ugyanaz a két cserfes gyermek, akikkel szeretett volna sokkal több időt együtt tölteni, mint amennyi adatott nekik. Enci ezzel kapcsolatban korábban így fogalmazott: 

Egy dolog van, amit nagyon bánok utólag: amikor a gyerekeim születtek, nem volt elég bátorságom vagy önbizalmam ahhoz, hogy adjak magamnak fél-egy évet a babázásra. Túl hamar mentem vissza a színházba.

A szülők, Rékasi Károly és Détár Enikő nagyon szoros kapcsolatot ápolnak az utódaikkal, és bár nem élnek egy fedél alatt, napi kapcsolatban vannak. 

Détár Enikő Rékasi Károly
2009-ben a család háromnegyede: Enikő, Károly és az akkor még kisfiú Zsigmond Fotó: Czerkl Gábor

Szívesen nézeget emlékeket 

Enci, amikor szabadideje engedi, szívesen veszi le a polcról a régi családi albumokat, hogy fellapozva felidézze azokat az időket, amikor a gyerekek még kicsik voltak. Így tett a minap is, és sokunk örömére egy olyan felvételre lelt, amit nem tudott nem megosztani az internetes követőivel. A képen kismamaként láthatjuk a csodaszép színésznőt, aki ezzel a szöveggel tette közzé az eddig sosem látott fotót: 

Még 25 éves voltam… A fotón Eszter lányom (Gigi) fél éves. Az Adrián nyaraltunk. Nagyon bátor és fiatal szülők voltunk. Kisbabával Indultunk útnak egy Skodával…. Rég volt, szép emlékek, ez a fotó minden felidézett

Détár Enikő
Détár Enikő 25 évesen a kislányával. Fotó: Détár Enikő 

A színésznő követői természetesen rajonganak a képért, sokak szerint egyébként, Enci megszólalásig hasonlít Barbra Streisand-ra... Szerinted igazuk van? 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek