Celeb

Détár Enikő elárulta: ilyen most a viszonya volt férjével, Rékasi Károllyal

Bors

Létrehozva: 2021.06.10.

A színésznő és a párja, Péter megteremtették a boldogságukat és a közös otthonukat, így aztán már bátran beszélhet a nyolc évvel ezelőtti, Rékasi Károlytól való válásáról. A hot! magazin ma megjelent számában sok más mellett erről is mesél Enikő.

– Szinte mindenki tudja, hogy az életem legnehezebb időszaka volt. Adódtak nagyon rossz pillanatok, de nem féltem segítséget kérni. Ami nekem ebben az egészben fontos – és most már örömet ad –, hogy emberhez méltó módon tudunk beszélgetni Karival, és hogy a gyermekeim tartják a kapcsolatot az apjukkal. Annak is örülök, hogy a súlyos balesete után életben maradt, felépült, egészséges lett, és van munkája. Tényleg! Jóban vagyunk, de nagyon ritkán beszélünk, és azt gondolom, hogy azt az óriási traumát mára már elrendeztem magamban – magyarázza a ma megjelent hot! magazinban a művésznő, aki természetesen mostanában már inkább azzal foglalkozik, hogy szerelmével minél nagyobb boldogságban éljenek. 

Ember nem gondolta volna, hogy mi együtt maradunk! Jött, megláttam, felszedtem – és ennyi! Hét és fél éve vagyunk együtt, és az a legnagyobb luxusom mellette, hogy azt mondhatom, amit gondolok. És ezt tőle is elvárom!

– meséli a magazinban Enikő, aki azt is elárulja, hogy készen áll-e arra, hogy nagymama legyen, valamint azt sem rejti véka alá, hogy miért vélték sokan úgy, hogy nincs jövője a kapcsolatuknak Péterrel. Keressék a magazint az újságárusoknál!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek