TOXIKUS

Singh Viki toxikus kapcsolatáról beszélt: Vert és megalázott

DrCell

Létrehozva: 2023.06.03.

Módosítva: 2023.06.03.

Az énekesnő éveken át élt egy olyan párkapcsolatban, amely mérgező volt a számára, de mégsem tudott kilépni belőle. Ez ihlette most megjelent dalát, mely az Érted élek címet kapta.

Megjelent Singh Viki legújabb dala Érted élek címmel, amelyhez egy látványos videóklip is készült, tele izgalmas akciójelenetekkel és fegyverropogással. Vaktölténnyel megtöltött igazi fegyvereket használtak a szereplők, akik a való életben rendészeti és katonai múlttal rendelkeznek. Bár az énekesnő mindvégig biztonságban volt, valami miatt lebénult a félelemtől.

- Bár vaktöltényt használtak, iszonyatosan féltem. Én ott rettegtem. 

Van is egy olyan képkocka, ahol szaladok ki a lövödözésből, pedig el kellene játszanom a nagy Tomb Raidert, de behúzott nyakkal rohanok, mert annyira félek. A forgatás előtt egy oktatáson elmondták, hogyan kell bánni a fegyverrel és hogyan kell elsütni, de ez nem feltétlenül az én lelki világomnak való. Úgyhogy én ennél a résznél el is bújtam. Kiültem a kocsiba, amikor lövöldöztek a fiúk - mesélte nevetve Viki a Borsnak, aki ebből a jelenetből kevésbé vette ki a részét, nem úgy, mint a dal készítéséből.

Az Érted élek-re méltán lehet büszke az énekesnő, ugyanis főleg az ő keze munkáját dicséri, de duettpartnere, Mr. Andreas is sokat hozzátett. Ő írta a saját szövegét és a hangszerelésbe is besegített, a trombita szóló szintén Mr. Andreas ötlete volt. A dalszerzés mellett a stúdió munkálatokért és a szövegért is Viki felelt, mi több, a dal mondanivalóját a saját párkapcsolati tapasztalatai alapján írta.

 

"Volt már toxikus párkapcsolatom"

A legtöbb nő beleesett már abba a hibába, hogy rossz férfit választott és tévesen azt feltételezte, a kedvéért idővel megváltozik.

Nekem is volt toxikus párkapcsolatom. Mondhatni, az életem legnagyobb szerelmei mérgező férfiak voltak, egy picit ezt is írtam ki magamból.

 Az egyikre 8 év ment el az életemből. 4 évig nem tudtam kilépni belőle, a következő négyben pedig nyalogattam a sebeimet és egyszerűen senkit nem tudtam beengedni az életembe, mert még mindig ebbe a fiúba voltam szerelmes. Hozzáteszem, ő engem bántalmazott, megvert, megalázott és ennek ellenére nem múltak el az érzéseim. Az a helyzet volt, amikor a nő lemegy egy olyan szintre, ahol megverik és utána még ő könyörög, hogy ne hagyják el. Akkor nem értékeltem magam annyira, hogy kilépjek ebből. De ne félj, most már nincs ilyenről szó! - tette hozzá arra utalva, hogy ma már esze ágában sincs fejest ugrani egy hasonló kapcsolatba, sőt képes azonnal felismerni ezt a férfitípust.

@singhvikiofficial

Úgy kibőgtem magam így korán reggel… 😅❤️

♬ I Love You Always Forever (Edit) - Donna Lewis

 

Faképnél hagyta a randipartnerét

- Az előző párom teljesen megváltoztatta a férfiakhoz való viszonyomat. Megmutatta, hogy lehet valaki egyszerre jó pasi és normális férfi. Azóta szóba se állnék olyan emberrel, aki leépít, azonnal megérzik a szenzoraim ezt a típust. Volt mostanában egy randim, ahol rögtön kiszagoltam, hogy a pasi toxic, elkezdte lenyomni a nőiességemet, elvenni az önbizalmamat bizonyos beszólásokkal. Egy nárcisztikus, önbizalomhiányos beteg ember, aki gyakorlatilag azért használja a nőket, hogy a saját egóját építse. Úgy küldtem el a fenébe, hogy közben elegáns maradtam. Megmondtam neki, hogy: Figyelj, szerintem nem egymást keressük, én ezt itt nem szeretném tovább hallgatni és ne haragudj, de dolgom van… - magyarázta az énekesnő, aki azzal a lendülettel faképnél hagyta randipartnerét.

 Ahogy Viki mondja, muszáj, hogy észre vegyék a nők, ha valaki próbál rombolólag hatni rájuk. Fontosnak tartotta megemlíteni, ez nem csak a férfiakra igaz, sajnos a nők között is vannak, akik képesek tudatosan leépíteni és földbe tiporni a párjuk önbecsülését.

 

Olyan volt, mint a drog

Vikinek végül sikerült lezárnia ezt a lelket tépő párkapcsolatát, annak köszönhetően, hogy akkoriban elvállalt egy munkát, ahol hajón énekelt és megismerkedett egy férfival. Ő volt az, aki lassan ugyan, de képes volt kihúzni ebből a mély lelki gödörből.

- A volt párom még azután is többször könyörögött, hogy kezdjük újra, de attól fogva képtelen volt elviselni a tudatot, hogy engem valaki más megcsókolt és átölelt, mert annyira erős volt benne a birtoklási vágy. Emiatt szerencsére nem tudtuk folytatni 

- idézte fel és hozzáfűzte, ez a kapcsolat olyan volt számára, mint a drog, mivel megtapasztalta, milyen érzés, ha valakinek ő mindene, a világ közepe. Még akkor is, ha teljesen leépítette az önbecsülését, miközben azon dolgozott, hogy megfeleljen a férfinak. Ám ez már a múlt, biztos abban, hogy soha többé nem adja fel önmagát valaki más kedvéért.


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083755_auto_resized.png
origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711692018
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091237_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086839_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084803_auto_resized.jpg
vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711692018
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17063274_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711692018
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...