SZÜLINAP

Megszületett Békefi Vikiék kisbabája: "Nem tudok ép és normális mondatokban beszélni"

DrCell

Létrehozva: 2023.06.09.

Megszületett Békefi Viki és Feng Ya Ou kislánya, már a nevét is elárulták!

Békefi Vikinek egy emberként drukkoltak a rajongók, hogy meginduljon a szülés, csütörtökön ugyanis már a közösségi oldalon kérdezték a követőiket, kinek milyen módszer vált be túlhordás esetén. 

Az ő esetükben az időjárás hozta meg a várva várt sikert, ahogy mondani szokás “szél fordultával” jött a pici. Ya Ou a Borsnak mesélt először arról, hogyan élték meg a kislányuk érkezését.

Ma reggel mentünk volna CTG-vizsgálatra, de két órával az indulás előtt elfolyt a magzatvíz. Azt gondoltuk, mivel nem voltak fájdalmak, ezt az 1-2 órát kibírjuk itthon, de aztán jöttek a fájások

 - kezdte a Borsnak az újdonsült apuka, aki mindvégig Viki mellett volt a szülőszobán.

Én nagyon jól bírom az ilyen helyzeteket, ahol kifejezetten szükség van a higgadt természetemre. Teljes mértékben ott tudtam lenni lélekben is. Nyilván még most sem hiszem el, hogy mi történt, teljes az extázis!

 - mondta boldogan.

Viki és Ya Ou (Fotó: Bors)

Rekord gyorsasággal született meg a pici

Az első szülés általában hosszú órákon át zajlik, Viki esetében viszont valóra vált az a sok “Könnyű szülést!” jókívánság, amelyeket a rajongók írtak neki a várandóssága során, mindenféle komplikáció nélkül és nagyon rövid idő alatt lezajlott a szülés.

A hajnali órákban ment el magzatvíz és 8:30-kor már a kezünkben tartottuk a kislányunkat

- mesélte az énekes, aki egyelőre nem találja a szavakat, ha arról kell beszélnie, milyen érzés volt megpillantani a gyermekét.

− Én azt hittem, hogy ez egy megfogalmazható érzés lesz, de erről még egyáltalán nem tudok ép és normális mondatokban beszélni. Egyrészt még el sem hiszem, másrészt pedig az utolsó pillanatig egyáltalán nem láttam magam előtt, hogy a kezemben tartom. Amint ott volt, minden olyan magától értetődőnek tűnt. Azt éreztem, hogy az apai ösztönöm brutálisan bekapcsolt - mondta Ya Ou, aki élete legcsodálatosabb szülinapi ajándékát pillanthatta meg a kislánya személyében.

− Úgy terveztük, hogy a baba érkezésének napján tesszük ki az új duettünket. Azt gondoltam, hogy pihenek kicsit, de amióta hazajöttem, füstöl a kezem alatt a billentyűzet és intézkedek, szervezgetek, írogatok mindenkinek. 

Nagyon csodálatos nap ez a mai, mert a szülinapomon született meg a kislányunk!

- tette hozzá boldogan az újdonsült apuka, és elmondta, gyermekük nevét az új videóklipben árulták el. Ígéretükhöz híven a kicsi kínai és magyar utónevet is kapott: a kislányt Mei Lizának nevezték el. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek