Fordulat

Külföldön kezdett új életet a Sztárban sztár leszek! felfedezettje

S.M.

2023. június 3. szombat 08:00

Krizsán Lili másfél hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy egy időre felhagy a zenéléssel. Azóta újabb fordulóponthoz ért az élete, ugyanis külföldre költözött, ezzel maga mögött hagyva egykori életét.

Krizsán Lili a Sztárban sztár leszek! második évadában vált ismertté. Minden álma az volt, hogy megvalósítsa a céljait, azonban semmi sem úgy alakult, ahogy azt elképzelte. Bár ma már nem szívesen emlékszik vissza a rossz időszakra, de anorexiájával többször kórházba került, Budapestről hazaköltözött Siófokra, és civil állást vállalt. Miután felépült a betegségéből, minden energiáját a karrierjére fordította. A siker egyelőre még várat magára, már csak azért is, mert komoly döntést hozott: elhagyta Magyarországot, és Ausztriába költözött.

Krizsán Lili
Szabadidejét igyekszik tartalmasan tölteni. / Fotó: Krizsán Lili

 

Tombolt benne a megfelelési kényszer

A Borsnak mesélt új életéről, ami meglehetősen jó hatással van lelki állapotára, ugyanis Lilin érezni, kiegyensúlyozott és boldog.

Amikor kiléptem az utcára, nem éreztem jól magam, mindig hatalmas megfelelési kényszer volt bennem, folyamatosan szorongtam. Itt minden megváltozott. 

Nem érdekel, hogy áll a hajam, mi van rajtam. Tudok mosolyogni, és ezt az emberek mindig viszonozzák – kezdte lapunknak, majd érdeklődésünkre elárulta, a változás gondolata régóta foglalkoztatta.

– Nem éreztem jól magam otthon, vágytam arra, hogy kiszabaduljak a nagyvilágba. Nagyjából nyolc éve kezdtem el a zenével foglalkozni, egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy más irányba kellene indulnom. Rengeteget gondolkodtam, mi érdekel még, de rájöttem, csak az fontos, hogy boldog legyek. Mérlegeltem mindent csakúgy a zenével, mint az életemmel kapcsolatban, és arra jutottam, stabil életet kell biztosítani magamnak. Most a zene kicsit mellékvágányra került, elindultam a boldogság felé, és azt csinálom, amit szeretek – fűzte hozzá.

Krizsán Lili
Úgy érzi, Ausztriában megtalálta a helyét, és boldogabb, mint valaha. / Fotó: Krizsán Lili

 

Stabil, kiszámítható életre vágyik

Az énekesnő elárulta, úgy érzi, mindent megtett annak érdekében, hogy sikeres legyen, ennek ellenére nem indult be a karrierje úgy, ahogy arra vágyott.

Sokáig vártam, hátha lesznek felkéréseim, de nem voltam elégedett. Erre pedig nem tudtam alapozni, be kellett látnom, hogy egyelőre el kell engednem, mert egész életemben szenvednék emiatt. Miközben ott volt előttem egy másik út, amit ha elkezdek szépen építeni, és látom magam előtt a céljaimat, lehet egy stabil életem, amibe később simán visszatérhet a zene is – jelentette ki.

 

„Hétköznapi emberként élem az életemet”

Lili egy ismerőse által kapott lehetőséget a szomszédországban, ám az a munka nem úgy alakult, hogy elképzelte. Vett egy mély levegőt, és tovább indult.

– Úgy döntöttem, megyek tovább a saját elképzeléseim után, és rá pár napra megtaláltam a helyemet. Egy nagyon jó kis lakásom van, jól érzem magam, szuper emberek között vagyok, életem legjobb döntése volt, hogy útnak indultam és eljöttem. 

Soha nem éreztem ilyen jól magam a bőrömben. Hétköznapi emberként élem az életemet, dolgozom, nagyon szeretem a munkámat. 

Vannak zenei terveim is, de még kevés ideje vagyok kint, így nem kezdtem el ezzel foglalkozni – mondta lapunknak, majd azt is elárulta, nagyon szereti a családját, de egyelőre nincs honvágya.

– Amikor Budapesten laktam, akkor sem sokat jártam haza. Hosszú távra tervezek, mert végre megtaláltam a helyemet. Élem az életem boldogan, és bár még ki kell alakítanom a baráti körömet, így is minden szuper. Járom a hegyeket, kirándulok a természetben, jövök megyek folyamatosan, minden meg van, amire szükségem van – mondta az énedkesnő.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507676_auto_resized.jpg
origo.hu

A Big Brother egykori szereplője mára milliárdos lett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20305_resized.jpg?avcount=1696399508
origo.hu

Itt a váratlan amerikai beismerés Ukrajnáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507915_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Som-Balogh Edina exkluzív vallomása: Folyamatban van a válásom!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16506902_auto_resized.jpg
ripost.hu

„A legjobb társat, partnert kaphattam” – Meglepő vallomást tett Dávidról Radics Gigi – Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507276_auto_resized.jpg
vg.hu

Nobel-díj: megemelték a pénzjutalmat - ennyit kap Karikó Katalin és Krausz Ferenc

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20306_resized.jpg?avcount=1696399508
origo.hu

Rubint Réka párkereső műsorban szerepel - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16505940_auto_resized.jpg
travelo.hu

Különleges állatok és növények sokasága vár az ebesi csodakertben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507754_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szörnyű tragédia: egy felüljáróról zuhant le a busz, legalább 21 ember meghalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507681_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szenzációs: élve találták meg az elrabolt 9 éves kislányt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/10/UXPBbhe1FrseSeWmdfQ1bKqJeLEvQ8-1PZlvWzGMGQo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JlMTYwZDBhODJlZDRjMTg4ZDcwYmIyZDI4NTNiZGNi.jpg
Család

Ördög Nóra és Nánási Pál a kapcsolatukról beszéltek, hihetetlen dolgokat árultak el

https://cdn.borsonline.hu/2023/10/QsUXDaiMZh3iZviOR2D_0eWxdaTYRmENwpndTi1vpB0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1ODY2N2NhNDQ2OTQ4Yjg5ZGU2ZmQ3MWIzMGRlZDBh.jpg
Válás

Som-Balogh Edina exkluzív vallomása: Folyamatban van a válásom!