Fotók

Eltűnt Dér Heni és Vasvári Vivien kismamapocakja

B.P.

Létrehozva: 2023.06.23.

Meglepő fotók kerültek ki a sztárkismamák közösségi oldalára.

Dér Heni december 27-én örvendeztette meg követőit a nagy hírrel: újabb kisbabájuk lesz. Ez pedig azt jelenti, hogy az énekesnő minden bizonnyal még a nyáron világra hozza férjével, Bakos Gergővel közös második gyermekét. Mint kiderült, Bendegúz után egy kislány érkezik hozzájuk.

dér heni
 

Ahhoz képest, hogy a sztáranyukának már csak pár hete maradt a szülésig, Heni legfrissebb fotóján nyoma sincs a kismamapocakjának. Mindez egyébként egy ügyes kameraszögnek és az énekesnő pózának köszönhető. Az ominózus felvételt ITT tudod megtekinteni.

Érdemes összevetni az előbbi képet EZZEL a kismamás koncertvideóval, mely alig egy hónappal korábban készült, Dér Henin pedig ugyanaz a ruha látható! Ugye mekkora a különbség?!

Hasonlóan trükkös kép készült Vasvári Vivienről, aki férje, Bodnár Zsigmond után hivatalosan Bodnár Vivien. A divatmodell egy korábbi posztjában már elárulta: szeptemberre várja harmadik gyermekét. Az ősszel érkező kisfiút két testvér veszi majd körül: Ariana és Edward.

Fotó: Vasvári Vivien

Vivien ráadásul a napokban több öltözékben is pózolt egy lovasudvarban, ahol fotósorozat készült róla. Az egyik fotón jól látható, mi több, hangsúlyos, a másik képen viszont nyoma sincs a sztáranyuka kismamapocakjának.

Mutatjuk is! Íme Vivi kismamapocakos felvétele:

Ez pedig az a kép, melyen gyakorlatilag egyáltalán nem látható Vasvári Vivien kismamapocakja:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek