Társ

Tóth Andi megtalálta a hozzá illő társat, sokan támadják őket

HAÁM

Létrehozva: 2023.05.23.

Rengetegen támadják az énekesnőt, mert szerintük nem így kellene nevelnie négylábú kedvencét. Tóth Andi kutyatrénere viszont lapunknak elmagyarázta, mégis miért ez a helyes módszer.

Tóth Andi a Marics Petivel való szakítását követően egyáltalán nem tűnik szomorúnak, hiszen rengeteg tartalmat posztol a szabadból nem is akárki társaságában... Az énekesnő látszólag nagyon sokat és tudatosan foglalkozik kutyájával, Bailey-vel. Sokat láthatjuk Instaram posztjain túrázni a sztárt és abba is belátást enged, hogyan oktatja kutyáját.

Tóth Andi és kutyája Bailey
Tóth Andi és kutyája, Bailey - Fotó: Instagram


Az énekesnőről tudhatjuk, hogy nagyon felelősségteljesen neveli kutyáját, és képzését sem veszi félvárról. Andi meg is osztott egy videót, amin az látható, hogy kutyája követi őt a két lába között, amíg mennek egy fordulót, majd miután jól teljesítette a feladatot, Bailey kapott egy jutalom falatot.

 

"Ne így kövessen"

Akármennyire is aranyos a videó, többen belekötöttek a kommentek között, hogy szerintük ezt nem így kéne csinálni...

Kedves Andi nagyon tisztellek, kedvellek! Mindig kiálltam érted! Van kutyám is ! De ne így kövessen... Máshogy tanítsd! Ne a lábad között... stb! – jegyezte meg valaki, míg egy másik kommentelő sokkal durvábban odaszólt:

És jutifali nélkül?? Úgy nem megy? Az gáz – szólt oda, amire többen megjegyezték azt, hogy a kutyákat eleinte jutalomfalattal oktatják.


Helyes gyakorlat?

A Bors munkatársai megkeresték Tóth Andi kutya trénerét, Nyakas Gábort, hogy mesélje el, miért csinálja ezt a gyakorlatot a kutyájával Andi.

Ennek a gyakorlatnak az a lényege, hogy bárhol, bármilyen helyzetben tudja kezelni és irányítani Bailey-t. Kézben tudja tartani a figyelmét még akkor is, majd ha megnő, és a mozgás pedig reflexszerűvé válik az ember és a kutya között – mesélte el a gyakorlat lényegét a kutyaviselkedési szakértő.

 

Sokan védik

Bár a fiatal sztár megosztó személyiség és sokan szokták támadni, rengeteg hozzászóló védte meg őt a videó alatt…

Édesem, te aztán semmit nem veszel félvállról! Ahogy a kutyusoddal bánsz, nemcsak simán a felelősségteljes viselkedésed tükrözi, hanem a valódi éned is, aki ettől még szerethetőbbé válik! Remélem, a megkeseredett kommentelők, akik folyamatosan kritizálnak, vannak annyira értelmesek, hogy belátják, aki a kutyusát ennyire szereti rossz ember nem lehet, bármennyire is szeretnék ezt hinni róla! – szögezte le egy kommentelő, aki mellett még sokan mások azt írták, hogy egy ilyen határozott nőhöz illik egy rottweiler.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek