Durva

"Megöllek, te szajha" - trágár fenyegetéseket kap a magyar szépségkirálynő

Cs.G.

Létrehozva: 2023.05.20.

Szajhának nevezték, mert nem válaszolt az üzenetre. Nem csoda, hogy kiakadt az egykori szépségkirálynő.

Szarvas Andi egy hónapja vallotta be, hogy hosszas gondolkodás után külön folytatják útjukat a vőlegényével. A Metropolnak mondta el először, hogy exével más volt a szeretetnyelvük, ezért nem működött tovább a kapcsolatuk. Később a Mokkában részletesebben mesélt arról, hogy a legnagyobb probléma a kommunikációval volt. Míg ő kibeszélte magából a problémát, addig a volt párja magában tartotta és sérelmeit, és veszekedésükkor zúdította rá a fiatal lányra. Andi azt is elmondta, hogy az első két hét nagyon megviselte. Azóta viszont élvezi, hogy szingli, már talpra állt és munka, utazás, barátok és szórakozás határozza meg a mindennapjait.

Szarvas Andi, FarmVIP
Szakítása óta élvezi a szingli létet Szarvas Andi (Fotó: TV2)

Kéretlen üzenet, durva jelzők

Biztos hogy az egykori szépségkirálynő a bejelentése óta rengeteg üzenetet kaphat kérőktől. Azonban nem minden udvarló fogadja jól, ha visszautasítják, vagy figyelmen kívül hagyják. Ezekben az esetekben indulatosabb üzeneteket küldhetnek a kiszemelt hölgynek, akik nem szolgáltak rá. 

Nemrég Andi is így járt, a kéretlen üzenetben durva szavakat vágtak hozzá, mert olyat tett, ami nem tetszhetett a másik félnek.  A bunkó "beszélgetésről" készült képernyőfotót meg is osztotta a szépségkirálynő a 24 óráig látható Instagram-történetében. Az üzenetben olyan szavakkal jellemezték, amit már a nyomdafesték sem nagyon tűr meg, ugyanis a legfinomabb volt ezek közül, hogy szajhának nevezték.

Nem is csoda, hogy a levélre Andi is kiakadt, és leírta, mit gondol az ilyen mondatokról.

Ha kamu, ha nem kamu profil...tökmindegy. Nem tudom hova süllyedünk. Sok mindent "megértek", "elfogadok", érdektelennek tekintek. Pletykák, reddit, rossz indulat… Na, de azért ez durva

– írta le a gondolatait az üzenettel kapcsolatban Andi, és nem is csodálkozunk, hogy kiakadt az üzenetek olvasása közben.

Szarvas Andinak üzentek
Durva szavakkal illették a szépségkirálynőt (Fotó: Instagram)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek