Rehabilitáció

Kiderült, mikor térhet vissza a színpadra Gálvölgyi János

Létrehozva: 2023.05.27.

A színészlegenda bár kijött a kórházból, még nagyon sok időre lesz szüksége ahhoz, hogy újra színpadra lépjen. Úgy tudni, a nyarat pihenéssel tölti, és ha minden jól alakul, akkor esetleg az év végén láthatjuk újra színpadon.

Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész május tizedikén lett rosszul az otthonában és bár mentőt hívtak hozzá, csak nem akart megérkezni a segítség. Végül a lányai vitték kocsival kórházba, ahol azonnal intenzív osztályra került, mélyaltatásban, lélegeztetőgépre. Az eset, hogy nem jött érte mentő, óriási közfelháborodást váltott ki, végül rendőrségi nyomozás is indult az ügyben. 

Gálvölgyi János
Gálvölgyi János az otthonában lett rosszul Fotó: FOTÓ: BIELIK ISTVÁN - ORIGO

Veszélyben volt 

A népszerű színész állapota komoly aggodalomra adott okot, hiszen mint a vizsgálatokból kiderült, tüdőembóliát diagnosztizáltak nála. Ez egy rendkívül veszélyes állapot, mivel egy vérrög, vagy idegen anyag elakad a tüdőartériában, ami megakadályozza a vér áramlását, ezáltal azt, hogy elegendő oxigénhez jusson a szervezet. A szakszerű kórházi ellátásnak  köszönhetően azonban Gálvölgyi János két hét alatt sokkal jobban lett, még a kórházból is kiengedték. Ez azonban nem jelenti automatikusan azt, hogy azonnal visszatér a színpadra, sőt. Erre még sajnos várni kell. 

Gálvölgyi János a kórházból üzent a rajongóinak, hogy sokkal jobban van Fotó: Gálvölgyi Dorka Facebook-oldala

Hónapokig tartó felépülés

Lapunk megbízható forrásból származó információi szerint Gálvölgyi János még jó ideig nem lesz képes a munkára. 

Egy ilyen betegségből felépülni nem napok vagy hetek kérdése, inkább hónapokban számolják

 - mondta egy, a neve elhallgatását kérő informátorunk Gálvölgyivel kapcsolatban - János bár nagyon bizakodó, erős és elszánt, nem vállalhat fellépést még jó ideig. Talán ősszel lesz már annyira erős, hogy visszatér, de még ez sem biztos. 

Nagyobb az esély arra, hogy talán az év vége felé lesz fizikailag elég erős. Addig is sokat kell pihennie, másra nem is koncentrál most. 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek