vége

Hivatalos: szakított Sáfrány Emese és Inti

sv

Létrehozva: 2023.05.02.

Nem kell tovább találgatni. Az álompár bejelentette a döntést.

Sáfrány Emese és Inti igazi álompárnak számítottak, nemrégiben azonban gyanús jelekre lettünk figyelmesek. Mint arról már beszámoltunk, elkezdtek eltűnni a közös képek, és új szerelmes fotók sem láttak napvilágot. Sokáig bizonytalanságban éltünk, most azonban Sáfrány Emese bejelentette a szomorú hírt. 

Sáfrány Emese és Inti már nem alkot egy párt Fotó: Bors

A légtornász és a zenész 2022 nyarán jelentette be, hogy immáron egy párt alkotnak, és bár nagyon meglepte a nagyközönséget, azért mindenki örült a szerelmüknek, mert boldogoknak tűntek együtt. Az utóbbi időben azonban egyre több olyan jel mutatott arra, hogy nincsenek együtt: egyszer például barátnőjével mozdult ki bulizni, ami igencsak szingli-bulinak tűnt. Nem sokkal később mégiscsak felkerült egy közös fotó, mire a rajongók megnyugodtak, és azt kezdték sejteni, hogy mégis együtt vannak. 

Nos, szomorú hírt kell tudatnunk azokkal, akik ebben reménykedtek. Sáfrány Emese ugyanis éppen ezt a képet festette fekete-fehérre, és erre írta az alábbi szöveget:

A pletykákat kívánom elkerülni, így szeretném veletek megosztani, hogy Intivel a kapcsolatunkat végleg lezártuk. 

Mostanra tehát hivatalossá vált, amit eddig csak sejteni lehet: szakított az álompár. A 24 óráig elérhető történetet IDE kattintva lehet megnézni. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek