Párkapcsolat

Reagált Sáfrány Emese a szakításról szóló pletykákra, válasza azonban minden, csak nem megnyugtató

Zs.

Létrehozva: 2023.02.21.

Bár semmi jele annak, hogy egy pár lennének, valamiért azt sem hajlandók nyilvánosságra hozni, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk. A kérdésekre adott válaszok csak terelések.

Ember legyen a talpán, aki ki tudja találni, hogy Sáfrány Emese és Inti most egy párt alkotnak, vagy mégsem? Ami biztos: valami történt. A közös fotóik egy ideje eltűntek a közösségi oldalaikról, és nem látni őket együtt sem hivatalos rendezvényeken, sem magánemberként az utcán. A szerelmesek – legalábbis akkor, amikor még hivatalosan azok voltak – 2022 nyarán jelentették be, hogy összejöttek. A zenész és a légtornász kapcsolata sokakat meglepett, mégis mindenki hamar elfogadta, hogy együtt vannak, hiszen ránézésre is összeillenek, illetve a hozzájuk közelállók szerint tényleg jó párost alkotnak. 

Az első közös szelfi Fotó: Inti/Instagram 

A kapcsolatuk hajnalán, szeptemberben azonban rossz hírek érkeztek, Inti veleszületett szívbetegsége ijesztő tüneteket kezdett produkálni, kiderült, hogy komoly a baj, azonnal kórházba kellett mennie. Ott a szívritmuszavar mellett szívelégtelenséget is megállapítottak, fekvő osztályra került. 

A gyógyulásban Emese nagyon sokat segített a kedvesének, látogatta, ápolta, kitartott mellette, egy idő után azonban kezdtek megritkulni a párról szóló hírek, a légtornász és a zenész ugyan külön-külön adott hírt magáról, együtt többé nem jelentkeztek. 

– Nincs semmi gond közöttünk, egyszerűen csak rengeteg megkeresést kaptunk az utóbbi időben. Mindenki arra volt kíváncsi, hogyan halad a kapcsolatunk, együtt vagy külön töltjük-e a karácsonyt, hogyan viszonyul a kisfiam a páromhoz és hasonlók. Hosszas beszélgetések után úgy döntöttünk, elég ebből – nyilatkozta még múlt ősszel ezzel kapcsolatban Sáfrány Emese, akiből a mai napig nem lehet kiszedni, hogy most akkor egy párt alkotnak vagy véget ért a kapcsolatuk? 

Már korábban megbeszéltük, hogy nem nyilatkozunk arról, ami velünk történik

 – mondta hétfőn délelőtt Sáfrány Emese a Borsnak arra a kérdésre, hogy együtt vannak még Intivel, vagy mégsem. A válasza azonban tulajdonképpen nem jelent sem igent, sem nemet, így a rajongók még egy ideig legalább válasz nélkül maradnak. 

2022 a szakítás éve volt 

A Bors még év elején készített egy összeállítást arról, hogy kik azok a párok, akiknek nem sikerült kézen fogva átlépniük 2023-ba. Nem titok, hogy köztük van Szabó Zsófi és Shane Tusup, Csuti és Szorcsik Viki, Pap Dorci és Esztergályos Patrik, illetve Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior is. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek